Знижка на “Незнайомку”)))

Знижка на “Незнайомку”)))

Знижка на “Незнайомку”)))

Привіт, котенятка!

Сьогодні історію можна купити зі знижкою 15%

За традицією, фрагмент для ознайомлення:

Увагою Дерека, як і увагою всіх, хто знаходилися поблизу, заволоділа інша леді. Струнка і тендітна, вона танцювала без пари і її, здавалося, не потребувала. Виверталася, крутилася і плескала в долоні, зливаючись з веселою жвавою музикою, ставши одним цілим з нею, з ритмом… Одягнена в коричнево-бронзову сукню з глибоким декольте і тісним корсетом відверто спокушала, інтригувала, хвилювала… Та от біда — її обличчя приховувала густа вуаль, а волосся абсолютно поглинав тюрбан, навіть жоден волосок не виднівся. Така не схожа ні на кого, особлива…
Музика все ще лунала, а вона зупинилася. Повернулася обличчям до принца і, легко прошмигнувши поміж суперницями, наблизилася, ступаючи м’яко й безшумно, немов летіла. Простягла свою руку до красеня, впевнено беручи його, а він, немов очманілий, скорився. Став тим, кого так легко вести за собою.
Вони покинули залу, повну народу і галасу, пройшли далеко в коридор…
— Агов? Хто ти, красуне? І що ти задумала? Якщо ти тут мене вб’єш, то спершу поцілуй — і я весь твій. Танцюєш ти просто неймовірно, мені дух забило від видовища. Ти знаєш, хто я? Куди ти ведеш мене?
Питання… Їх було так багато. А голос чоловіка звучав так весело. Він уявлення не мав, що відбувалося, але почував себе достатньо сильним для того, щоб в будь-яку мить взяти контроль над ситуацією в свої руки.
А дівчина все квапливо бігла коридором, міцно тримаючи принца. І хтозна куди вони прийшли б, якби Дереку не набридло бути слухняним. Різко зупинившись, він смикнув за руку кралю і тим самим кинув її в свої обійми. Спробував підняти вуаль, але вона не дозволила, поспішно перехопивши його руки своїми, а за тим перемістивши їх на свою талію. Такий розклад подій подобався їм обом.
— Хто ти? — спитав ще раз красень, тепер вже точно нічого не розуміючи.
— Твоя доля, — впевнено заявила дівчина.
— Так от яка вона! — розсміявшись, принц скептично хмикнув: — Тоді я просто зобов’язаний побачити тебе.
— Не маю нічого проти, але з одною умовою, — оксамитово прошепотіла юнка. Її голос був дзвінким і ніжним, приємним вуху принца. Її талія була стрункою та пружною. Фігура, що на відміну від обличчя, була зовсім не прихованою, також приковувала погляд. Про таких кажуть: «пісочний годинник». Ще б глянути що там під вуаллю і було б ідеально!
— Якою? — вигнув брову знаком запитання. Дівчина одразу ж дістала з декольте хустинку і прийнялася зав’язувати принцу очі, після чого м’яко торкнулася його долоні, поставивши її собі на щоку.
— Дивися очима серця…
— Чую це сьогодні не вперше, — в ту мить Дерек вирішив, що леді від королеви Ельзи, від неї і не такого можна чекати, а, отже, краще не перечити. Не хоче показувати своє личко зараз, він все одно побачить пізніше. Налаштувався на тактильне знайомство, ніжно торкаючись щоки і ямочки, що виросла під пальцями, в обрамленні довгих вій повік, маленького носика, високого чола, гострих вилиць, борідки знову з ямочкою. Чесно кажучи, це було дуже не звично. І чимось навіть сподобалося чоловіку.
— Напевно, ти дуже гарна, — всміхнувся і відчув, як всміхнулася вона, розширивши пухкі губки.
— То можна вбити тебе, якщо поцілувати? — почувся повний сарказму голосок.
— Якщо поцілунок мені сподобається… — широко всміхнувся спадкоємець.
— Перевіримо…

Читати книгу тут

А також у моєї чудової колеги Мар’яни Долі теж знижка:

Тисячу років тому. Лицар і королева

Запрошую до читання. Історія не може не сподобатися всім любителям чудово продуманих сюжетів, барвистих описів і цікавих героїв. Епоха королівств чекає на вас!

З любов’ю Юліанна))))

Оригінал статті на Букнет: Знижка на “Незнайомку”)))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"