Знижка на “Боса…” Дві книги за ціною однієї! ❤️

Знижка на “Боса…” Дві книги за ціною однієї! ❤️

Знижка на “Боса…” Дві книги за ціною однієї! ❤️

Доброго мирного дня, друзі!

Нагадую, що перша частина цієї дилогії БЕЗКОШТОВНА, тож всі охочі можуть прочитати її ось ТУТ.

❤️УРИВОЧОК ІЗ ЗНАЙОМСТВА ГОЛОВНИХ ГЕРОЇВ:❤️

Валя відсторонилася від незнайомця та нарешті поглянула на його обличчя. Симпатичний, дуже… А точніше справжній красень! Охайно підстрижене коротке темне волосся, магнетична посмішка та дивовижні чорні… ні, темно-карі очі, в яких будь-яка жінка може швидко втратити розум. А прямий ніс та чіткі риси обличчя видають рішучий характер. Цей чоловік точно вміє бути суворим та відстоювати свою точку зору, але… водночас відчувається, що в ньому немає жорстокості чи злості. Харизматичний, впевнений у собі та неймовірно привабливий. Справжній сучасний принц! Валя раптом помітила, що відкрито роздивляється його та збентежилася, опустивши очі.

— Не варто ніяковіти, — усміхнувся чоловік. — Я теж тебе розглядав, Попелюшко! І можу сказати, що ти дуже гарненька… тільки трохи заплакана.

Згадавши про макіяж, який, мабуть, не витримав повторного контакту зі сльозами, Валя дістала з сумочки серветку та почала витирати обличчя.

— Давай, допоможу! — незнайомець забрав серветку, обережно провівши нею під очима Валі та перевів погляд на її збите коліно. — Тут потрібен антисептик!

— Я приїду додому і все оброблю, — тихо промовила Валя, взуваючи загублену босоніжку, яка стояла поруч із нею на тротуарі. — Дякую за допомогу.

— А як плануєш добиратися додому?

— Почекаю наступний автобус… Або викличу таксі.

— І теж чекатимеш його хвилин двадцять, — побачивши, що Валя вже застебнула ремінь на босоніжці, незнайомець обережно огорнув дівчину рукою навколо талії, допомагаючи підвестися на ноги. — Я можу тебе підвезти.

 

Нагадую, що зараз на Букнеті публікується книга про молодшу сестру Валі – Мар’яну. Ця історія має назву “ПАРОЛЬ:”Я ТЕБЕ КОХАЮ”(назва клікабельна) і сьогодні зранку поповнилася новою главою. Запрошую всіх до читання!

Ще більше новин, анонсів і приємностей для читачів можна знайти на моїй сторінці Фейсбук ось ТУТ (до речі просто зараз ми там разом обираємо ім’я головного героя для наступної книги, тож приєднуйтеся)!  

 

Дякую за увагу!
Мирного неба і тихого дня! Все буде Україна!

 

Ваша Оксана Мрійченко ❤️

Оригінал статті на Букнет: Знижка на “Боса…” Дві книги за ціною однієї! ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"