Знижка в передплаті! Купуй найвигідніше сьогодні!

Знижка в передплаті! Купуй найвигідніше сьогодні!

Знижка в передплаті! Купуй найвигідніше сьогодні!

Тільки сьогодні книгу “Він тебе програв. Ти тепер моя” можна купити зі знижкою в передплаті! Купуй бестселер зараз, дешевше не буде!ʼ

Анотація до книги “Він тебе програв. Ти тепер моя”

Яр: “Швидкість, ризик, азарт — це все, що було потрібне мені у житті. Одного дня я ризикнув — і отримав незвичайний виграш у вигляді білявого створіння з невинним поглядом блакитних очей. Та хто б міг подумати, що насправді я програв! Програв свій спокій, незалежність…і своє серце”

Діна: “Я мріяла про справжнє кохання, і воно з’явилося на горизонті. Проте чи могла б я подумати, що мій коханий зробить на мене ставку і програє? І я оселюся в домівці чужого для мене чоловіка. Та чи чужий він насправді? І що для мене буде болючішим: зрада першого чи обман другого?”

БУКТРЕЙЛЕР

Дзвін будильника був незвичним. Дзвонив так голосно, що капець. Я почав шукати телефон рукою і на диво швидко його намацав. Розліпив очі й тут до мене дійшло, що… Чорт забирай, я проспав!

На телефоні була восьма ранку. У двері подзвонили рівненько тоді, коли я й наказав!….

Чорт…

Я встав з ліжка. Тільки зараз зрозумів, що так і лежав в джинсах і сорочці. Чорт, клята восьма ранку! З першого поверху лофту знов почувся дзвін.

— Іду, — рявкнув я, застібаючи напіврозстібнуту чорну сорочку і рухаючись до сходів. Швидко спустився до дверей, відкрив їх одним махом.

Дівча, що стояло у дверях, аж зіщулилось під моїм пронизливим поглядом.

Великі сірі очі, пишне русяве волосся, дві спілих диньки… Коли мій погляд спустився на апетитні форми, я трохи розчаровано зітхнув. Спортивна форма. Тимчасовий спеціально порадив їй збити весь мій настрій цим лахміттям?…

— Ну що дівчинко, — я злегка облизав губи. — Він тебе програв і ти тепер….

— Дякую, що погодилися здавати мені квартиру! — перебила вона мене, мало не скоромовкою вимовляючи кожне слово чи то від хвилювання, чи то від якогось нервового розладу… — Бо я вже думала, що нічого не знайду, а тут Рома розповів про вас. До речі, мене звуть Діна. А ви Ярослав?

Краще б рота і не розкривала.

Моя.

Договорити зміг тільки подумки, бо ця дівчина почала аж надто енергійно втаскувати свої речі в мою хату….

Крім того, сьогодні є знижки на такі книжки:
“За горизонтом. Частина друга” від Ерін Кас

“Прикриття” від Ксенії Чейз

“Жадана” від Улясі Смольської

“Іграшка” від Стефанії Лін

Ще раз хочу подякувати вам за довіру, за підтримку! Для мене це дуже важливо! Також нагадаю, що коли ви купуєте мої книги, ви підтримуєте не тільки мене, але й також допомагаєте ЗСУ і одному з моїх співавторів, який зараз на передовій, бо свої гонорари я частково переправляю туди! 

Якщо історія вас зацікавила, купуйте сьогодні, тільки сьогодні можете купити книгу, в якій вже викладено більш ніж 2|3 тексту, і яка регулярно викладалась щодня за такою низькою ціною! 

КУПУЙ ТУТ

LCpxsm6v

Оригінал статті на Букнет: Знижка в передплаті! Купуй найвигідніше сьогодні!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"