Запрошую у світ “Гарячих босів”

Запрошую у світ “Гарячих босів”

Запрошую у світ “Гарячих босів”

Вітаю, мої любі Натхненники!!!
Запрошую у світ “Гарячих босів”
Спекотно… ніжно… солодко…весело… життєво…
ОБЕРЕЖНО!!! SO HOT !!!

“ТИ МІЙ БОС?!” 

Уривок:
«Діставши джинси та блузку, вона випрямилась, зібравши все в оберемок і навшпиньках вийшла з кімнати. Вже у вітальні вона знайшла і сумку. Одягнувши свої речі, перекинувши через голову сумку, вона повішала її через груди. Дійшовши коридору, вона взулась і відчинивши двері… попрощалась з неймовірним Романом…
   — Бувай… — тихо мовила вона.
   Незнайомець, який запав у її серце… думки… фантазії… Який нажаль виявився зайнятим… Вірніше, ще краще, – ЗАРУЧЕНИМ.
   Дівчина вийшла за двері і тихо зачинила їх. Увійшовши до ліфта, і натиснувши на перший поверх, Любов згадувала ніч проведену з Романом… Це було дивовижно…
   Двері ліфта відчинились і вибігши у хол, вона озирнулась, – ніби хотіла запевнитись, що Роман за нею не біжить… Хоча… Вона хотіла б цього… Дуже… Якщо б звичайно він не був заручений, – а в цій ситуації, їй краще поспішити додому… і забути все, що було… і його…
   Дійшовши до дверей, які ввели на вулицю, та відчинивши їх, вона вибігла назовні і зловивши таксі, – поїхала додому».
P.S. 10 глав безкоштовні, там ви і зможете прочитати 18+

“Я ТВІЙ БОС!”
Уривок:
«— Не стискайте так губи Анно, – мені вони ще потрібні. — Він в душі широко і задоволено усміхався, дражнячи її.
   — Що? — Анна розтулила ротика у подиві.
   — Тепер ви Анно мій секретар, тож ротик вам доведеться розтуляти, бо як тоді ви будете на дзвінки відповідати?! — Він розвів руки і встав з стола.
   — Що? Я? Я ваш секретар? — Анна дивилася на нього округленими очима. — А як же Марта?
   — Вона не мій секретар. Зараз вона тут, лише тому що – комусь треба відповідати на дзвінки. Ви ж знаєте вона працює на поверх нижче, тому – її місце тут тимчасове. — Олександр пройшов до вікна, а потім розвернувшись, додав: — Ви ж самі казали, що були помічницею боса… Тож вважаю, – це ваше місце по праву, тим паче – мені потрібна людина, яка буде не лише заглядати у дзеркальце. — Підсумувавши це, він ледь помітно усміхнувся до Анни.
   — У нас багато професіоналів… і будь хто погодиться на це місце… — Вона почала здавати задній хід. Чомусь її охопила знову паніка. Вона не знала, як буде працювати на цього красеня, тим паче після того, що сталося вчора.
   — Так. Проте, я бос і обирати мені. Ваш робочий день на новому місці, — він подивився на годинник, — починається вже – зараз. Перенесіть свої речі Анно, і починайте працювати. — Він розвернувся обличчям до вікна і риторично додав: — Це ж краще ніж звільнення – правда?
   Анна розгублено закліпала, а потім чітко відповіла:
   — Пів години і я буду на своєму робочому місці. — З цими словами, вона розвернулася і вийшла з кабінету.
   Олександр стояв і широко усміхався. Він був задоволеним цією розмовою,… цими натяками,… цим ледь вловимим фліртом,… і цією напругою між ними, яку можна було відчути за кілометри.
   Так, – я дав собі слова не крутити романів з асистентками… Проте, я ж не думав, що зі мною буде працювати така жінка, як Анна… Тож правила для того, щоб їх порушували».
P.S. 10 глав безкоштовні, там ви і зможете прочитати 18+

 «ТВІЙ БОС – Я!»
Я реально хотіла узяти якийсь уривок, але як почала читати зрозуміла, що це все не для блогу. Наші Адам і Єва занадто грішні. 
P.S. 10 глав безкоштовні, там ви і зможете прочитати 18+

«БОС ТУТ Я!»
Уривок:
«Сара пила ранішню каву і спостерігала за Красунчиком навпроти, який зосереджено переглядав сайт з запчастинами для байків.
   Її серце пришвидшувало темп, коли він з під чашки дивився на неї і обдаровував посмішкою. Ця ямочка на його щоці – була її магнітом.
   Розділяти з ним ночі, ранки та дні – було таким звичним, наче вона це робила все своє життя. Їй подобалось це відчуття наповненості, яку вона відчуває біля Даниїла. Ще ніколи в житті вона не була настільки щасливою та впевненою в своїй красі.
   Сара ковтнула кави і тихо промовила:
   — Мені сьогодні треба бути вдома, батьки повертаються.
   Даниїл подивився на неї з під лоба, та насупившись, запитав:
   — Ти не будеш сьогодні вночі зі мною?
   Сара посміхнулась. Це запитання було таким одкровенням, в його очах було стільки щирості і звичайно очікування на відповідь.
   — Не знаю… Звичайно я намагатимусь, але…
   — Я хочу, щоб ми жили разом».
P.S. 10 глав безкоштовні, там ви і зможете прочитати 18+

 

Моя група в ФЕЙСБУК

УРИВКИ 18+

Оригінал статті на Букнет: Запрошую у світ “Гарячих босів”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"