Залишаємо офіс і вирушаємо в “ Тур за коханням“! ❤

Залишаємо офіс і вирушаємо в “ Тур за коханням“! ❤

Залишаємо офіс і вирушаємо в “ Тур за коханням“! ❤

Привіт, друзі!

“ПАРОЛЬ:”Я ТЕБЕ КОХАЮ” (назва клікабельна)

 

А що ж далі? А далі ми з вами забуваємо про босів, покидаємо душний офіс, пакуємо валізи та вирушаємо на море! ) За вікном вже липень і, на жаль, цього року він дуже болючий для України і всіх нас. Звична відпустка зараз стала для українців недосяжною мрією, а всі думки та бажання лише про перемогу над ворогом. Але мені дуже хочеться, щоб кожен з вас мав змогу трохи відпочити та відвідати разом з героями нової історії сонячну Одесу. Тож ласкаво прошу до моєї новинки, що вже з’явилася на Букнеті (за обкладинку дякую талановитій дизайнерці та просто чудовій людині Дар’ї Новицькій).

 

“ТУР ЗА КОХАННЯМ” (назва клікабельна)

АНОТАЦІЯ:

Коли в житті настає суцільна чорна смуга, найкращий вихід — поїздка на море. Спекотне літо, сонячна Одеса і цілий місяць в розкішному готелі. Ксюша майже повірила, що все буде добре, але вже з перших хвилин щось пішло не за планом. Один незнайомець, одна випадкова халепа і все летить шкереберть. Але чому в серці з кожним днем все більше теплих почуттів до чоловіка, який повинен викликати зовсім протилежні емоції? Як зберегти витримку під зацікавленим поглядом магнетичних темно-сірих очей? І чи не стане ця поїздка на море справжнім туром за коханням?

 

Мабуть, ви вже зрозуміли, що “Тур за коханням” буде дилогією. Ця книга стане першою в новому циклі, який я вирішила назвати “Романтична відпустка”. Але не думайте, що всі історії нового циклу будуть лише про море. )) Особисто я люблю різноманітність у відпочинку, тому ми разом з героями будемо подорожувати різними місцями нашої України – так значно цікавіше! ) Тож запрошую до знайомства з новинкою! Додавайте книгу в бібліотеку і не шкодуйте для неї “зірочок” та коментарів – це дає шалене натхнення вашій авторці. )

Запрошую також підписатися на мою сторінку Фейсбук – ось ТУТ з’являються анонси, уривки з нових глав, інформація про знижки та інші приємності для читачів. 

Сподіваюся, що читання подарує вам найприємніші емоції та допоможе покращити настрій! Тримаємось, друзі! Перемога щодня стає ближчою ще на один крок. Все буде Україна!

 

Бережіть себе і дякую за увагу!
Ваша Оксана Мрійченко ❤️  

 

Оригінал статті на Букнет: Залишаємо офіс і вирушаємо в “ Тур за коханням“! ❤

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"