Закохана. Новий розділ

Закохана. Новий розділ

Закохана. Новий розділ

Додала ще один розділ “Закоханої”. Підтримайте будь ласка книгу) Діліться своїми враженнями)

– Я бачу світіння твоєї душі. Ти ніби маленька яскрава зоря, що проривається через безодню води. Це дивно, що одна людина відчуває стільки сильних емоцій. Ти, правда, цього не бачиш?

— Ні, не бачу.

—  Я можу показати тобі, якщо хочеш.

Чоловік простягнув у мій бік долоню, даючи вибір. Ми вже торкалися раніше, і він не копався в моєму минулому, принаймні не згадував про побачене. Тому я обережно торкнулася його пальців та заплющила очі. Коли вони знову відкрилися, переді мною разюче змінився вигляд, ніби я дійсно бачила те, що відбувалося його очима. Навпроти мене, в напівтемряві, сиділа дівчина з довгим коричневим волоссям. Її чорні очі зливалися б із темрявою, якби не бліда шкіра. Десь вище грудей, з-під пледа виднілися фіолетові промені, блискаючи різними відтінками. Це було дуже красиво.

Я опустила очі вниз, щоб побачити свічення Даніеля, але воно ховалося за одягом. Стало якось сумно. Мабуть, він ще красивіший. Якоїсь миті Даніель знову опустив обличчя і розстебнув ґудзик на своїй сорочці, повторюючи мої думки. З-під його шкіри пробивалися срібні спалахи, ніби там, за ребрами, було власне сонце. Воно рвалося назовні і наповнювало груди чимось світлим. Я повернулася у своє тіло через кілька секунд, але захоплення, що мене переповнювало, ніяк не вщухало. Елійці бачили світ настільки яскравим, що він забирав подих. Проти цього, мій зір здавався обмеженим та неповноцінним.

Оригінал статті на Букнет: Закохана. Новий розділ

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"