Завершення “Вартових мороку” і початок “Блогу”

Завершення “Вартових мороку” і початок “Блогу”

Завершення “Вартових мороку” і початок “Блогу”

Так, сьогодні був викладений подвійний епілог “Вартових мороку”, а також перша глава моєї містично-фентезійної новинки “Блог з того світу”.

Еххх… Знали б ви, як же мені було сумно закінчувати цю книгу, писати цю главу, це капець…))) Але треба відпускати героїв… Хоч в них попереду ще точно багато пригод, я впевнена))) Здається, вперше пустила сльозу по закінченню твору… 

Якби мене запитали, про що наша книга “Вартові мороку”, я б сказала, що в першу чергу вона про дружбу.

Справжню дружбу, яка змушує ставати краще, змінюватись, зважуватись на щось нове і невластиве тобі. Справжню дружбу, яка органічно змушує змінити ставлення до життя, змінити пріорітети.

Окрім цього, наша книга авжеж про шлях до мети, про цілеспрямованість, про те, що ніколи не можна здаватись… Про те, що найголовніше – це вибір, який робить людина і що від цього вибору залежить все.

Я люблю цю книгу, закохалась в неї з перших рядків… Це наразі мій найякісніший і найкращий роман, ну і авжеж найулюбленіший. 

Пропоную і вам зануритись в цю безкоштовну історію:

Анотація до книги “Вартові мороку”

Ярослав: У мене життя — практично мед. Названий батько хоче зробити спадкоємцем, його донька у мене закохана, а син — ненавидить. Однак для моєї родини я зроблю все: навіть підставлюсь, щоб шпигувати за світлими. Але що буде коли доведеться обирати між порятунком світу та друга і порятунком родини? Навіть я ще не знаю відповіді на це питання.

Аристарх: У мене по життю і так купа проблем — в якого копа їх немає? Шеф — самодур, бабуся — мертва психопатка, чергова справа не розплутується, а хтось вчиняє на мене замах. Менше всього хотілось отримати в довісок до переліченого напарника-хулігана, який мене бісить і запевняє, що треба рятувати світ.

Влада Холод в ролі Ярослава Закревського, темного мага і шпигуна
Анна Пахомова в ролі Аристарха Ейсмонта, світлого мага-копа, вартового мороку 

Тут є арт, якщо не бачите, поновіть сторінку))

До речі, буквально дві години тому я виклала свою другу новинку на конкурс, книгу “Блог з того світу”.

Буду рада побачити вас серед її читачів)) Там теж буде оповіддь від двох персонажів, від блогера-привида, і від хлопця, який хоче розгадати останню загадку блогера та привласнити стобі всі його канали на ютубі та в стримерських сервісах)) Привид же схоче, щоб наш герой, Богдан, допоміг йому дізнатись, як саме він помер)) Авжеж, Богдан буде цьому не надто задоволений)) Ахахахах)))

Анотація до книги “Блог з того світу”

Блогер, якого я ненавиджу, зникає, залишивши по собі загадку і обіцяючи віддати всі свої канали на ютубі та інших платформах тому, хто розгадає її. Катька, моя подруга і одночасно колишня дівчина, в шоці, бо ж є його фанаткою. До речі, саме через нього ми і розійшлись. Бачте, Макс порадив своїм фанатам “не задовільнятися синицею в руках”. хоче, щоб я допоміг їй розгадати загадку. Катька пропонує свої знання про Макса в обмін на мої дедуктивні здібності, щоб ми разом перемогли в цьому квесті та поділили канали. Мені має дістатись ігровий стрімерський, а їй — його популярний канал і влог на найбільшій відеоплатформі… Я думаю, що коли ми розгадаємо загадку, то станемо круті та успішні, однак що якщо у довісок до блогів я отримаю привида-його володаря? Сподіваюсь, я швидко спекаюсь його. Чи ні?

Тут є арт, якщо не бачите, поновіть сторінку)) Тут прямо ніби мій Богдан і дивиться на книгу про себе, скажіть, схоже?
 ахахаха))

Щиро запрошую вас у світи “Блогу з того світу” та “Вартових мороку” ,

романів у жанрі “Фентезі”,

які я пишу спеціально для конкурсу “Містичні дивовижі) 

Дякую за підтримку…

Оригінал статті на Букнет: Завершення “Вартових мороку” і початок “Блогу”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"