Завершений “Один коментар” та новинки від колег

Завершений “Один коментар” та новинки від колег

Завершений “Один коментар” та новинки від колег

Оповідання на конкурс завершено. І щось мене тягне на зрілу роматику. Переосмислення стосунків після розлучення. Відкриття для себе світу соціальних мереж. Історія між іншим майже з практики. Були у мене подібні головній героїні клієнти. Це взагалі улюблене – принести адвокату скріншот листування і вимагати покарати винного. Іноді навіть доходило до позову про захист честі і гідності через необережні висловлювання в інтернеті. Зокрема був випадок, коли один політик обізвав іншого негарним матюкливим словом в коментарі під постом в соцмережі. В іншому випадку громадський діяч писав в соцмережах швидше ніж слідство втсановило вину мого підопічного. Для мене ці справи давно стали буденністю. 

Анотація до книги “Один коментар”

Старше покоління неохоче користується гаджетами. А реєструючи профілі в соцмережах часто забувать про їх існування. Анатолій з таких. Зробив сторінку і пароль забув. Але необережне поширення на загал власних песональних даних коштувало дуже дорого, бо хтось створив клон з його акаунта і вміло задурив голову молодшій колезі, щоб витягнути комерційну таємницю. Мотиви виявляться буденними, а виною всьому – один необережний коментар.

 

Тепер же до новинок, які не пройшли повз мене.

Напевно ви читали про чудову ініціативу Лесі Найденко – гроші від продажу її новинки “Тисяча причин для розлучення” будуть витрачені на благодійність. 

Сама книга як завжди сповнена тонким гумором. Взаємини невістка-свекруха вічні. Я отримую задволення від прочитання книги, мало які продовження чекаю з таким нетерпінням, як проди від Лесі. Коли ми писали у співавторстві можна було хоч написати їй в приват з вимогою дати проду швидше. Тепер як і всім читачам доводиться мучитись невідомістю. 

Анотація до книги “Тисяча причин для розлучення”

Ти знала, що половина закоханих укладає шлюб, не замислюючись над спільним майбутнім? Ну кого цікавить така нудятина, коли про своє щастя хочеться кричати на всю горлянку, чи не так? Ось же вона – твоя половинка: така сексуальна, така розумна, з неперевершеним почуттям гумору та милими ямочками на щоках. Хіба з цією людиною можуть виникнути складнощі? Ні, попереду лише безкінечний марафон щасливих моментів, який закінчиться красивою старістю у будиночку біля озера.
А от і дарма! Готуйся, що з того самого моменту, як ти знімеш весільну сукню, почнеться щоденна робота, де немає ані босів, ані підлеглих. Є тільки спільний проект під назвою «Сім’я». Хм… можу розповісти про свої успіхи, але боюсь, що після цього ти вирішиш залишитися холостячкою до кінця життя.

І ще одна книга, яку просто приємно читати – “Місія “Ботан” від Ксенії Чейз. 

Анотація до книги “Місія “Ботан””

Для здачі магістерської потрібно, щоб одну з моїх статей надрукувало відоме видавництво. Тож не роздумуючи, я подала свої резюме в різні видання. І яким же було моє здивування, коли одне з них зацікавилося моїми роботами. А все через бісового таточка, який вважає мене «гламурною принцесою» і ставиться до мого навчання на факультеті журналістики з іронією. Та якби я знала про кого маю писати статтю, то сто разів би подумала, перш ніж погодитися. Звичайно легше писати про актора, співака, принца чи описати відчуття під час рок-концерту. І куди складніше про розумного зануду. Але механізм вже запущено, тож назад дороги немає. Місія «Ботан» починається…

 

Невимушене протистояння глумурної штучки і розумного хлопця. Правда, а чи такого вже розумного, якщо так вляпався? 

І не можу не нагадати про новинку від себе. Вона буде звсім скоро. Може навіть на цих вихідних. 

 

Оригінал статті на Букнет: Завершений “Один коментар” та новинки від колег

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"