Життя і Смерть переплелися у однойменній збірці

Життя і Смерть переплелися у однойменній збірці

Життя і Смерть переплелися у однойменній збірці

Доброго передсвяткового дня, шановні читачі і автори!

Мабуть, недаремно ми замислилися над цією темою саме сьогодні, напередодні свята Воскресіння Христового. А кому більше до вподоби інша нагода для свята – Вальпургієва ніч, то й вона тут недалеко. Одним словом, запрошую до прочитання та бажаю отримати море задоволення від цих цікавих і незвичайних творів! 

Ана-Марія Еріш “El Día de Muertos. Свято мертвих”

El Día de Muertos… Щороку у Мексиці відбувається Свято Мертвих. Це день, коли світ мертвих та світ живих зближуються. І в цей день може відбутися, що завгодно. Однак інсуються певні правила. Але якщо їх порушити…
Каміла приїжджає з Англії, аби отримати хоч примарний шанс на розмову з батьком. Вона так і не встигла з ним попрощатися. Проте дівчина зберігає секрет. Але чим обернеться для неї El Día de Muertos? Чи її задум одразу приречений на провал?

Марі Керімей “Ти програєш мені”

Я з напарником почала розслідувати жахливі вбивства жінок, яких приносив в жертви сам диявол. Але те, що мене чекало далі дозволило битися в істериці. Навіть я – медіум з холодним розумом. Не витримала катувань диявола. Чи зможу я врятуватися.? Втекти від самого Люцифера? Чи може мене спіткає така сама доля, як тих нещасних жінок? Або ж я закохаюсь по самі вуха, а він стане для мене чимсь більшим. І зміниться назавжди.

Alex@ua “Мікрокод”

Ви не задумувалися, що все що нас оточує насправді не існує. Що як весь світ – це симуляція. Компʼютерна гра, але без можливості зберегтися. Наш герой задумувався, але як потрапив нелегалом в Чорнобильську Зону Відчудження на „екскурсію” то…

Ірина Мащенко (Iryna) “Хіба примари люди?”

В Танзанiї iснує повiр’я, що зiлля iз частин тiла альбiносiв лiкує тяжкi хвороби. Оповiдання про дружбу, яка помирає, коли людина лише пiднiмає ногу, щоб подолати сходинку соцiальної драбини.

Кейтлін “Xeron”

“Ксерон – найсильніший чорний чародій минулого. У подобі красивого юнака він зваблював юних дівчат. І коли останні погоджувалися на пропозицію руки та серця, чорний маг пожирав їх сповнений кохання орган. Тому п’ятнадцять білих відьом об’єднали свою сили та перетворили Ксерона на камінь, заточивши у статуї, як тіло, так і душу.» – так читав Тарас на форумі «Топ-10моторошних місць міста».
Але в інеті написали не усю моторошну правду, а точніше – не написали найстрашнішого…

Рома Аріведерчі “Я тебе бачу”

Двоє стомлених янголів смерті просто хочуть чесно зробити свою роботу. Вони мусять встигнути в строк.
Та ви ж знаєте, як з тими кінцями світу – все виходить з ладу, йде не так і летить у прірву.
Але робота – така штука, що її треба робити будь-що. Ще й звітувати про успіхи.

Анилаг Аберт “Наречена Корнія”

Бідність не є пороком. Багатство не є злочином. Вибір між справжнім коханням і злісно нав’язаним стане занадто очевидним. Але цей вибір спершу заведе її в густі і непроглядні нетрі, а потім упіймає в пастку безнадії так, що вона вже ніколи і ні за яких обставин не зможе звідти вибратись.

Lana Deniz “Матагот. Брама Водолія”

Що робити, коли твоє тихе спокійне життя з коханою дружиною та маленькими дітьми летить шкереберть? Коли у твоєму сьогоденні несподівано з’являється відьма із твого минулого життя і стверджує, що саме від тебе залежить життя не лише твоєї родини, а й взагалі всього людства? І на роздуми часу взагалі немає. Потрібно негайно діяти! Тому що в тебе є лише декілька днів, щоб встигнути закрити браму в світ Зла і Смерті і врятувати людство від неминучої загибелі. Адже саме від тебе залежить чи настане епоха Водолія в історії людства…

Олена Блашкун “Годинникар”

В житті кожної людини є помилки, які б хотілося змінити. Необережно вимовлене слово, вчинок, якого не варто було робити, чи навпаки – рішучість зробити щось, на що раніше не наважувався.
Що б ви зробили, якби у вас з’явилася можливість змінити минуле?
Годинникар Філіп дю Солей ризикнув, адже вчасно зрозумів, що найбільший скарб в його житті – наречена. Та чи вдасться йому виправити помилку? Та чи була вона взагалі?…

Марі Керімей “Привид баби Галі”

Знали б дівчата, що не можна лазити до чужого будинку, та ще й опівночі. Приворожувати хлопця та цим збудити привид старої. Напевно ніколи б не полізли. Але вже, якщо так сталося, чи зможуть вони з нього вибратись? Адже стара не збиралась відпускати молодих дівчат.

Мар’яна Доля “Моя Люба”

У 2050 році вчені навчилися виготовляти роботів-андроїдів, які є точними копіями померлих людей. Тепер кожен, хто втратив близьку людину, може за певну плату замовити виготовлення її двійника. Робот буде схожий на покійного зовні, матиме такий же голос, міміку і жести, з ним можна буде розмовляти і навіть займатися коханням. Єдине, чого не матиме такий андроїд – це пам’яті про минуле…

Умираючий Лебідь “Вікно в інший світ”

Що може бути гіршим для людини, яка ненавидить математику, як не залишитися після уроків і розв’язувати задачі з математики в старому та моторошному кабінеті? Чи зможе вона звільнитися від нав’язливих думок про справжню сутність життя і смерті, та й остаточний вибрати свій шлях і жити справжнім життям?

Ліліт Наві “Все має ціну”

Хто знав, що невинний жарт матиме таке продовження? Чи часто ми замислюємося про те, що кожна наша дія, має свої наслідки ? Так само і Аделіна не могла уявити кого вона притягне на собі з кладовища, і чим це обернеться для неї і її близьких…

Вадим Володарський “Отаман, чотири “мажори” та “ботан”

Компанія студентів вирушає на пікнік у місце, яке користується дурною славою. Сто років тому тут мешкав таємничий отаман, а потім … став привидом? Що відбулося з ним … та що станеться із сучасними молодими людьми? Адже ніхто з них не був готовий … ані померти, ані відчути, що робить із людиною перебування на межі смерті, там, де немає поряд ані поліції, ані батьків… Де ніхто не захистить, а виживеш ти чи ні, залежить лише від того, яке рішення ухвалиш… Але ким ти станеш після цього сам?
І до чого тут, нарешті, отаман?! Але, щоб розгадати цю зангадку, спочатку треба залишитися живими…

Лександра Славичч “Багряний світанок”

Одинокий світанок розфарбував їхні долі у багряний колір. В місті зовсім нежданно оселилась смерть, що забрала відомих героїв. Вони полягли на полі битви, захищаючи спокій мирних жителів. Залишився ватажок. Той, кого вороги ніби пощадили. Але для чого? І тепер йому належить поховати друзів, одночасно роздумуючи про цінність людського життя. Наче вперше. Не розумів, чому люди так плачуть за померлими, якщо при житті вони могли гризтись між собою, мов кішки з собаками… Могли роками не розмовляти один з одним…А в момент смерті живі жалкували, що ще не все сказали… Чому лише смерть дозволяє відкрити собі на те все очі?..

Juli Pencil “Чарівний сад”

Життя прекрасне. Життя непередбачуване… адже раптово може прийти Смерть. Ніколи не знаєш, коли буде кінець.
Куди ж люди потрапляють після смерті? Багато є теорій, але досі ніхто не знає точно.
Але іноді трапляється, що люди потрапляють у дивовижне місце – Чарівний Сад… тут зустрічаються життя та смерть, тут ти можеш зустріти свій кінець або ж отримати новий шанс. Вирішувати це хранителям Саду, але в цю мить усе залежатиме лише від тебе.

Ана Пест “Чортова дюжина”

Валентина навіть не сподівалася, що сташне пророцтво ворожки, яку вона відвідала ще підлітком, наздожене її через багато років. На що ж здатна доведена до відчаю жінка, щоб вберегти від смерті найрідніших? На вбивство? На зраду? На самогубство? Чи, може, на щось страшніше?…

Evelina Grand “Межа”

Апокаліпсис, Нова Ера, повстання дітей Хроносу та таємниці історії України. Що буде далі? – відповіді ми знайдемо у стародавніх легендах прихованих часом. Життя і смерть, що знаходиться за цією межею?

Стю Слейтерус “Помста Водяного”

Коли все летить шкереберть, а доля повертає назад, додому, сподіваєшся що все налагодиться. Зовсім не очікуєш знати таємницю, яку ховали за сімома замками від усіх. Ця таємниця може стати порятунком, новим стартом, чи кінцем. Але як кажуть ” кінець це лише початок”…

Запрошуємо всіх до читання! Автори будуть щиро вдячні за “зірочки”, коментарі та нагороди!

А також пишіть у коментарях до блогу пропозиції, на яку тему хотіли б прочитати нову он-лайн збірочку від авторів Букнету? 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Життя і Смерть переплелися у однойменній збірці

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"