Жанровий експеримент. Триллер

Жанровий експеримент. Триллер

Жанровий експеримент. Триллер

Привіт усім! 

Ось невеликий уривок:

 

Кров тонкою цівкою витікала з рани на боці ,а її втомлені ноги благали про відпочинок , каміння гострим лезом різало босі ступні . Та дівчині було байдуже. Страх крижаним змієм впивався у її тіло змушуючи йти вперед , ніби того загнаного звіра , що намотує круги на краю великої ями з якої вже не вибратися. 

Вона знову і знову кусала червоні губи до крові наступаючи на білу сукенку , що тепер віддавала червонимі , а потім чулося : трісь , трісь,__ тонка тканина рвалась , оголюючи білі плечі. Тільки не зупинятися , не зупинятися!_повторювала вона про себе. І ще одна думка роздирала її серце! 

__ Як вона могла так схибити , і хто її викрив ? 

Хоча мабуть це якраз і не важливо!__ майнула докором думка. Скоро вже ніщо не буде важливо .

Її голова закрутилася, __ давалася в знаки крововтрата , а оку відкрилася смужка озера , що в народі називалося Відьменим , а тепер сяяло красою у світлі місяця. 

Вона пригадала як любила приходити сюди і розповідати зіркам найсокровенніше .

Як же гарно просто бути дитиною , де від чудовиськ можна позбавитись просто увімкнувши світло , або закрити страшну книжку.__ подумалось їй . З лап думок її вирвав шелест листя. Звір з її минулого наближався. 

__ Ти від мене не сховаєшся кохана. __ заговорив він тихим зловісним голосом .

Озеро дихало вітром в лице , вона йшла не обертаючись та розуміючи що має робити . Та все ж обернулася в останнє , аби зустріти крижаний погляд Звіра. 

Її червоні губи промовили :

Він тобі не дістанеться! І я також!

З цими словами вона полетіла до водяної безодні , що вже не розкаже її таємницю.

 

Оригінал статті на Букнет: Жанровий експеримент. Триллер

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"