Дуже важливі новини

Дуже важливі новини

Дуже важливі новини

У мене є ДУЖЕ важливі новини, з якими хочу поділитися.

Новина перша – сьогодні розпочалася публікація мого любовного фентезі “Полонянка”. Ця історія про внутрішню боротьбу кохання та ненависті.

Невеличкий уривок.

– Ти не боїшся поранитися цією іграшкою?

– Я добре володію зброєю і якщо хтось наблизиться до мене, охоче це продемонструю.

Чоловік широко усміхнувся. Своєю посмішкою остаточно спантеличив принцесу. Здавався спокійним та врівноваженим. Несподівано зробив крок назустріч Анабель та одним різким рухом вихопив меча з її рук. Він ледь доторкнувся до долоні, але цього вистачило для того, щоб вогняна хвиля пробіглася тілом дівчини. Вона навіть не зрозуміла в яку мить позбулася зброї. Оговталася лише тоді, коли незнайомець кинув меча на підлогу, трохи далі від неї. Дзвінкий стук металу об мармур наче розбудив її зі сну. 

– О, твою майстерність я оцінив. Добре, за таку хоробрість я змилуюся над тобою і зроблю тобі велику честь. Вночі зігрієш моє ложе. – Чоловік розвернувся до ікарійців та підвищив голос. – Всі чули? Ця дівчина віднині моя, підготуйте її належним чином, а цих двох киньте до темниці.

Промовивши таке, величною ходою покинув кімнату. Анабель спостерігала як чоловіки розступаються перед ним та злегка схиляють голови. Припускала, це і є їхній ватажок. Дикун, навіть не представився. До неї підійшли двоє солдат та схопили під руки. Один з них схилився над її вухом та обпалив гарячим диханням:

– Тобі неймовірно пощастило, проте не засмучуйся, коли Ейнар досхочу з тобою награється, тоді ми залюбки зігріємо тебе у своїх обіймах.

 

Як у такій ситуації зберегти свою честь, звільнитися з полону, повернути собі королівство та не закохатися у ворога читайте вже зараз. Обіцяю регулярні оновлення щодня, крім середи та суботи.

Новина друга. Сьогодні була опублікована остання частина мого оповідання “Блискавка для Змія”. Це бойове фентезі з динамічним сюжетом та містичною атмосферою, написане спеціально для конкурсу «Потайсвіт». Запрошую любителів гострих відчуттів.

Новина третя. У понеділок буде опублікована фінальна глава та епілог любовного роману “Королева в подарунок”. Безмежно вдячна читачам, адже завдяки Вашій підтримці цей роман уже кілька тижнів займає перше місце у рейтингу історичних любовних романів. Хто любить читати завершені твори можете розпочинати знайомство з цією історією.

І… неочікувано, новина четверта. Не дуже люблю ділитися своїми планами, але у мене є дуже гарна обкладинка, яку начаклувала для мене Астерія і я не можу втриматися, щоб не зробити анонс. Якщо встигну, то приблизно за місяць розпочнеться публікація ще однієї історії – «Пастка для ворога». Про що цей роман та його жанр поки збережу в таємниці, але це буде дуже захопливий твір.

  І нарешті…ні, п’яту новину я ще не вигадала, тому запрошую відстежувати мою сторінку, щоб не пропустити новинки та інші ДУЖЕ важливі новини:)

Оригінал статті на Букнет: Дуже важливі новини

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"