Драма чи комедія? Загорніть обидві))

Драма чи комедія? Загорніть обидві))

Драма чи комедія? Загорніть обидві))

 

Сьогодні у нас із Владою знижка на нашу першу книгу у співавторстві — “Служниця”.

Ця книга є особливою для нас, перш за все через незвичайних і харизматичних героїв. 

Влад — попри своє ім’я, зовсім не типовий “владний герой” з жіночих романів. Він не “ричить”, не грає м’язами, не проявляє сексуальної агресії по відношенню до жінок. Одним словом, він, скоріше за все, не мачо.

Але разом із тим, і не ідеальний “білий і пухнастий” герой. Мабуть, перша риса, яка кидається у вічі при знайомстві з ним — це егоїзм. Він постійно говорить про себе, думає про себе, свій комфорт, свої справи. Носить маску такої ніби втомленої від розкоші ділової людини, для якої бізнес — це найголовніше в житті. Проблеми та турботи інших людей для нього дуже далекі. Що його секретарка змушена затримуватися на роботі — він це констатує, але не відпускає її раніше. Подруга дитинства Ліза в нього закохана — Влад дає їй зрозуміти, що дівчині нічого не світить, але разом з тим не відмовляється від інтиму з нею. Якби я проводила асоціації з відомими усім літературними героями, то для мене Влад — ніби Євгеній Онєгін нашого часу. Дуже схожий типаж))

Але попри всі недоліки, він здатний на справжні почуття, і в глибині душі в нього є й щирість, і доброта. Влада дуже вдало показала це ще на початку твору, коли ми дізнаємося, що суворий і жорсткий бізнесмен любить звичайну манну кашу, яка нагадує йому про дитинство. Мабуть, і вся ця замкненість у собі, “застібнутість на всі ґудзики”, певний нарцисизм у нього теж ще з дитинства — таким його виховали батьки.

Але, познайомившись із Мариною, що є повною йому протилежністю за характером — запальна, рішуча, що думає, те й каже — він відчуває, що його звична картина світу ламається. У життя Влада, яке до цього було виваженим і чітко продуманим, проникає багато того, на що він не здатен вплинути, і це стає для нього неприємним відкриттям. Виявляється, і кращі друзі можуть зрадити та підставити, і світ за межами його будинку та компанії таїть у собі багато зла. І навіть його власні погляди та переконання виявляються не такими вже й ідеальними.

Є щось таке, що лишається незмінним і допомагає виживати та долати перешкоди — це кохання. Взаємна підтримка, навіть у ті миті, коли, здається, увесь світ проти вас. І, мабуть, через такий життєвий урок варто було пройти, щоб навчитися цінувати справжні почуття — любов, дружбу, зрозуміти, що головний сенс нашого життя — це пошуки себе справжнього, свого життєвого призначення, а також прагнення зробити щасливим не тільки себе, а й того, хто поруч…

Кого зацікавила ця романтична історія — не гайте часу, купуйте зі знижкою і читайте)) 

А хто вже з нею знайомий — тому хочу нагадати, що в нас є ще одна “спільнокнига” — “Він тебе програв. Ти тепер моя” Вона теж дуже класна))

А зовсім скоро починаємо працювати над третьою нашою історією.

Так що, далі буде…

 

А ще сьогодні знижка у моєї подруги Юліанни Бойлук, на роман “Майже принцеса 2 або Випробування на кохання”

Приємного читання та гарного недільного дня!

 

Оригінал статті на Букнет: Драма чи комедія? Загорніть обидві))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"