“до нестями кохаю тебе” – Новинка!

“до нестями кохаю тебе” – Новинка!

“до нестями кохаю тебе” – Новинка!

 

“До нестями кохаю тебе”

Автор: Катарина Ди

 

Анотація до книги “До нестями кохаю тебе”

Кіра Ештон прагне отримати заповітну посаду у найпрестижнішій корпорації країни, адже вважає себе справжнім професіоналом. Ось тільки хто сказав, що бути чудовим фахівцем достатньо? Для привабливих співробітниць у нещадних бізнесменів є свої правила гри.

“… Кіра мала рідкісне поєднання точеної фігури і пишного бюста. З усього було видно, що вона чудово знає, як гарна і вміло користується своєю природною жіночою чарівністю. Сьогодні вона посміхалася і здавалося веселилася від душі. Алекс розумів навіщо все це шоу і сердився. Вона дражнила Гарвела. Чоловік дивився на неї, як загіпнотизований…”

Кіра розуміла, що проїзд обійшовся дуже дорого, але задля досягнення мети вона була здатна на певні жертви. Сівши на єдине вільне місце в автобусі, Кіра випросталася і незворушно підняла підборіддя: всі пасажири дивилися саме на неї. І це було не дивно. На ній був одягнений елегантний, дуже дорогий костюм з натурального матеріалу, але через дощ він намок і приклеївся до тіла. Гарна зачіска та макіяж теж постраждали, і зараз все це виглядало дуже неохайно.

Не встигнувши подивитись у дзеркало, вона припустила, що туш розмазалася під очима, а волосся намокло і понуро повисло. Піджаку дісталося найбільше: він наскрізь промок і пом’явся. До того ж, сидіти у мокрому одязі було неприємно та холодно. Наважившись зняти піджак, Кіра почала повільно розстібати гудзики. Потім так само неквапливо зняла його. Їй не подобалася така пильна увага пасажирів, але вона максимально намагалася виглядати байдужою.

До того ж, складно сидіти в невимушеній позі, коли ти схожа на промоклу курку, і як на зло, навпроти сидить такий чудовий чоловік, обличчя якого, до речі, здавалося їй дуже знайомим.

Кіра вся стиснулася, коли він глянув прямо на неї. Так дивляться чоловіки, які хочуть познайомитися і взяти «телефончик». Ні, тільки не це. Абсолютно недоречно.

Але він мовчав. Кіра розслабилася, сподіваючись, що їй здалося. Дрібно вона простежила за його поглядом і подивилася на свою мокру, практично прозору, білу блузу і жахнулася. Тонка тканина обліпила груди і тепер більше відкривала чоловікові її тіло, ніж приховувала. Вона сиділа перед ним однаково, що гола. І хоч дівчина тисячу разів опинялася у незручних ситуаціях і завжди з гідністю з них виходила, зараз же почувала себе абсолютно безпорадною. Їй нічого іншого не залишалося, як схрестити руки на грудях. Незнайомця це явно потішило. Він ледве стримував усмішку. Кіра відчула гостре бажання вдарити його по гарненькій, усміхненій фізіономії.

Він навіть не намагався відвести погляд, щоб виглядати в її очах джентльменом і дати їй можливість привести себе до ладу. Навпаки, чоловік безсовісно та єхидно розглядав її. Терпіння дівчини швидко урвалося.

– Що так смішить вас? І чому ви так безсоромно витріщаєтеся на мене? – гнівно запитала Кіра, свердливши зухвало поглядом.

– У вас гарні груди, – констатував чоловік із незмінною усмішкою на обличчі, отримуючи задоволення від того, що вони вже почали злитися. – Ви мені сподобалися.

Кіра ще більше розгнівалася. Вона у житті часто стикалася з подібними чоловіками. Переважно все було саме так, як зараз. Самовпевнений зухвалець захотів її. І вона має мило фліртувати з ним, оцінивши його чоловічі достоїнства, шикарний костюм та дорогий годинник на руці? Ні вже, будьте ласкаві. Він помилився.

– Проте, ви мені не подобається, – абсолютно чесно відповіла вона. І згадала всі випадки, коли такі, як він, розбивали її надії та мрії.

Чоловік засміявся. Кіра нервово задерлася на місці і вдала, що її не злить його глузування.

– Я чекав від вас саме такої відповіді.

ЧИТАТИ ДАЛІ

 

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: “до нестями кохаю тебе” – Новинка!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"