“До біса моду!” за привабливою ціною

“До біса моду!” за привабливою ціною

“До біса моду!” за привабливою ціною

Привіт, любі. 

Це друга частина дилогії про Мішель та Андрія.

Анотація:

Всі карти розкриті, та й гра завершена. Або ні?
Минув вже майже рік з того моменту, коли Андрій востаннє бачився з друзями, але загадкова Мішель не полишає його думок. Дівчина, котра залишилася байдужою до його чарів, і єдина, хто змусив ставитися до себе серйозно. Дольський хоче отримати відповіді на численні питання, але в подруги немає бажання давати їх.
То що ж принесе нова зустріч? Ненависть, дружбу чи любов? Це покаже лише час.
 

 

Тепер трохи спойлерів про сьогоднішнє оновлення)

 

Годинник показував вже майже шосту, а, отже, треба було поспішати. Як і домовлялися, Дольський завіз Мішель на навчання, а потім ще й забрав її. Звісно, дівчина дуже здивувалася, коли він попросив ще трохи побути з ним, але не просто так, а переодягнутися в сукню. Пожартував, що скучив за її стрункими ніжками, але, звісно ж, подруга не повірила. Втім, сперечатися не стала й пішла додому перевдягатися. Тим часом Андрій заїхав до найближчої крамниці й купив усіляких смаколиків.

Поки руки були зайняті справами, в голові роїлися сотні думок і запитань. Він вже й забув, як це – знаходитися поруч з Мішею. Так зосередився на тому, що може відбуватися всередині неї, що реакція власного тіла приголомшила. Та й не лише в тілі справа.

Побачивши її зранку зрозумів, що з дівчиною дійсно щось коїться, і ці зміни не роблять її щасливішою. Вона неначе й хотіла бути з ним, сміятися, поїхати кудись чи просто жартувати, але подумки зважувала кожен рух, слово чи навіть погляд. Не одна година знадобилася, щоб змусити її розслабитися. Саме так – змусити. Складалося враження, що він боровся з чимось у її голові, що забороняло Міші бути самою собою. Подальші слова й зізнання лише підтвердили це.

«Якщо це вплив того покидька – я вб’ю його», – єдине що подумав, почувши повні болі слова подруги про те, що вона ні на що не здатна в паркурі. Це ж що треба робити, щоб вона повірила у таку нісенітницю?! Тепер рішення розкрити друзям правду про Мішель, здавалося ще правильнішим та доречнішим.

Напевно, варто було б затриматися, але сьогодні чітко усвідомив – не можна. Якби не хотів, і не вмовляв себе – не можна. Якщо залишиться ще хоч на тиждень – втратить Мішель назавжди.

Смішно, як же, хай йому грець, смішно! Аж зуби зводить від цього.

З тієї миті, як вперше зустрів Мішу, вона міцно засіла у його голові та серці. Спочатку бачив у ній брата й підпустив ближче, бо вже сприймав, як рідну людину, але з часом це відчуття не зникло, а тільки посилилося. Змінилося лише одне – його ставлення до неї. Та й не могло не змінитися, зважаючи на безліч обставин. Вона стала однією з небагатьох, кого цінував, до кого прислухався, та за кого готовий був порвати будь-кого. Тоді, у квартирі, коли побачив з нею свого батька, ледь не прибив чоловіка.

Усе те, що приймав за піклування про молодшого друга, потім – за приємне спілкування з подругою, тепер змінилося. Непомітно Мішель стала для нього більш ніж другом чи просто близькою людиною. Але разом з усвідомленням цього прийшло й розуміння – якщо не хоче втратити – мусить тримати дистанцію.

Оригінал статті на Букнет: “До біса моду!” за привабливою ціною

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"