Добрі новини й опитування.

Добрі новини й опитування.

Добрі новини й опитування.

Всім привіт!

Спершу хочу виразити щиру вдячність усім, хто активно читає мої твори. А особливо усім тим, хто купує і нагороджує мої книги. Не уявляєте як це потішає мене. Ваша вдячність, щедрість, позитив зворушують до сліз. Це спонукає мене і далі не здаватися, не покидати писання, як би не було. В цей важкий час, коли чи не усі ми стикаємось з багатьма труднощами, нестабільністю, боремося зі смутком, а часом і розпачем, ви не покидаєте мене. Це дуже зміцняє. Тішуся, що зі свого боку можу хоч трошки сприяти вашому хорошому настрою. 

Дуже ціную усіх вас, дорогі читачі. А вас в мене уже понад 740! 

Отже, перша новина, яку багато з вас уже, мабуть знає: моя книга «Остання дружина страшного» завершена! Ура!

Якщо чесно, я дуже хвилювалася, чи зможу взагалі дописати цю історію. Адже, коли почалася війна, сумнівалася, що зможу позбирати думки до купи. Та й, взагалі, здавалося, що художні твори тепер нікому не будуть потрібні. Життя різко змінилося. Не до того було, щоб вигадувати романтичні пригоди. Виникли інші завдання, нові виклики. Але… Дорогенькі, я не могла підвести вас. Тому намагалася хоч по троху писати, коли могла. І таки вдалося завершити цю хвилюючу історію. Прошу вибачення, що доводилося довго чекати продовження. Дякую за вашу терплячість. При нагоді запрошую до читання всіх, хто любить завершені книги. 

Тепер хочу сказати, що, як і обіцяла, по можливості далі буду працювати над наступним романом. Дорогі читачі, рада повідомити, що в тій наступній книзі ви зможете зустріти вже знайомих вам персонажів. Невдовзі розповім вам більше про новинку, над якою працюю. 

А поки що, спробуйте відгадати, хто буде головним героєм (героїнею) нового роману. 

Оберіть ваш варіант з поданих: 

1) Іван, брат Тані

2) Марк, друг Озахара

3) Наталя, подруга Тані

Про чиє подальше життя ви б найбільше хотіли дізнатися? Чиє самотнє серце закохати? 

Сподіваюся, мені вдасться і далі не розкисати і втілити свій задум. Написати легку і романтичну історію кохання. А саме такою я хочу зробити свою наступну книгу, щоб вона помагала вам більше посміхатися і мріяти. Відволікатися від важких реалій. Буду дуже вдячна вам за подальшу підтримку і будь-яку активність. Це моє натхнення. 

Здоров’я вам і миру. 

До скорої зустрічі, дорогі книголюби. 

З любов’ю, Лана Іссан. 

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Добрі новини й опитування.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"