Дитячі розваги у дорослому віці – дурощі?

Дитячі розваги у дорослому віці – дурощі?

Дитячі розваги у дорослому віці – дурощі?

В кожного з нас у дитинстві були улюблені розваги. Їх перелік настільки великий, що навіть не починатиму перелічувати всі. Згадаю лише декілька яскравих прикладів. Як от гра в хованки, але на деревах. Спробуй-но заховатись серед гілля та ще й щоб тебе не знайшли. Одного разу мене шукали майже пів години)))

Але це був швидше виняток, ніж правило. Я рідко когось розігрувала. Частіше розігрували мене.

Наприклад, коли під час застілля мені родичі підклали кролятину замість курки (яку я по сьогодні не їм) і я не зрозуміла підміни. Якби не їхні “цікаві” обличчя, я б і не зрозуміла підміни)

А ще цікаво було відгадувати сестер близнючок. Ми рідко бачились і був час коли я не могла їх розрізнити. А вони навмисно одинаково одягались і я намагалася їх впізнати. Інколи це вдавалось відразу, але вони навмисно мінялись місцями щоб повеселитись.

 

Історія про вгадування сестер переплітається з історією Джейн та Сари у моєму новому романі “Леді для герцога” https://booknet.com/uk/book/led-dlya-gercoga-b398662

Дві подруги обмінялись місцями для маленької вистави перед герцогом. Який, між іншим, є нареченою Джейн. Попри сподівання вистава не припинилася так як планувалося. Хоча мала обмежитись лише першою зустріччю. Що з цього вийде? – Ласка прошу до кола читачів новинки і Ви все дізнаєтесь.

А поки Ви тицяєте на посилання книжечки та додаєте її в свою бібліотеку (сподіваюсь на зірочку теж тицьнете?), то пригадайте свої веселощі які у Вас є навіть зараз та напишіть їх у коментарі. – Мені буде цікаво про них дізнатись.

Оригінал статті на Букнет: Дитячі розваги у дорослому віці – дурощі?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"