День народження, моє і новинки в співавторстві!

День народження, моє і новинки в співавторстві!

День народження, моє і новинки в співавторстві!

Історія “Я тобі не по кишені”, яку ми пишемо з Лавандою Різ, вже на букнет! =) Роман, який народився дуже спонтанно, який пишеться дуже швидко(в чернетці вже є 240 000 знаків з +- 300 000, тобто, книга вже майже дописана))Саме сьогодні, в мій день народження, ми вирішили виставити новинку на Букнеті!

АНОТАЦІЯ

Катя: «Він мій подарунок на день народження, втішний приз для вразливої дурепи. Красива маска і ніжність тільки за гроші, а гарячі пестощі за дуже великі гроші, тому що він профі, один з найкращих у своїй справі. Хіба у такого хлопця можуть виникнути якісь почуття до такої простушки, як я? Не думаю, що той, хто продає награне кохання, вміє кохати по-справжньому»

Рома: «Вона — моя клієнтка, одна з багатьох, не більше й не менше. Чергова дурепа, яка вирішила купити собі чоловічу увагу. Саме так я думаю перед нашою першою зустріччю. Проста як пʼять копійок, дівчина, що все ще мріє про принца на білому коні та вірить в кохання мало не з першого погляду і до гроба. Але я відкрию їй очі на те, що так не буває. Не буває ж, правда?»

ЦИТАТА:
 

— Алло, — пискнула в слухавку.

— Катя? Це Роман. Спускайся. Я чекаю на тебе внизу, — голос гарний, глибокий, оксамитовий.

Зараз задихнусь від паніки.

— А як я тебе впізнаю? — Треба ж було таке ляпнути. Ідіотка перелякана. Мабуть, він на мить навіть розгубився, почувши таке.

— Запевняю, ти мене ні з ким не сплутаєш, — хмикнув і відключився.

Чекає. Гадаю, цей день народження я запам’ятаю на все життя.

ЦИТАТА 2:

Ну що ж, голос приємний, ніби не якась старуха, це вже плюс. 

Довго очікувати не доводиться: Катя виходить з підʼїзду вся при марафеті. Доволі гарно виглядає, навіть приємно дивитись, а буфера так взагалі шикос. Цей вечір навіть може бути приємним. 

Поки заглядаюсь у виріз, де її сестричок видно доволі непогано, вона підходить ближче, аж раптом спіткається буквально в парі кроків від мене. Дію на автоматі: підхоплюю цю незграбу вільною від букета рукою, не даючи впасти. Ми стоїмо мало не обіймаючись, наші погляди зустрічаються. Вона одразу червоніє. 

Капець, яка незграбна…

— Бачу, впізнала, — говорю напівпошепки, знаю, полохливі люблять таке. 

— Так, — вона киває і дивиться на букет. — А це…

— О, — я простягаю їй букет і зазираю в зелені очі. — З днем народження, Катю. Бажаю тобі провести його незабутньо…

 

Приймаю привітання з днюхою у вигляді ваших щирих коментів до новинки “Я тобі не по кишені”, у якої сьогодні теж день народження, тільки на Букнет ахах)) (То жарт авжеж, але в кожному жарті є доля правди, бо мені дійсно дуже цікава ваша думка щодо цієї нашої книжечки). Якщо ж ви читаєте і іншу мою книгу в процесі, “Троє в будинку, не рахуючи дитини”, то теж буду рада коментам =)))) 

Дякую моїм співавторкам Лаванді Різ та Марʼяні Долі за ці твори, за те, що ми їх пишемо =)))

Дякую всім читачам за зірочки, бібліотеки і коментарі,

ваша підтримка мене надихає!

 

Оригінал статті на Букнет: День народження, моє і новинки в співавторстві!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"