Гожий. Моя Любов

Гожий. Моя Любов

Гожий. Моя Любов

Певно, я не раз зізнавалася в любові цьому чоловікові, чи то пак, персонажеві. Проте для мене вони одне ціле.

 Сьогодні рівно рік як я випустила свого «Негожого» поміж люди. За цей відрізок часу він зумів зібрати значну кількість прихильників, але найкраще мені видається те, що до книги повертаються, навіть якщо вже прочитали не один раз. Це я також чула не один раз. Як на мене – це вже успіх, коли твою книгу перечитують. І не один раз, що принагідно. Значить, як авторка, я свою роботу виконала непогано.

Сьогодні я забуду про скромність і буду хвалити, можливо, хвалитися. Бо ж маю чим. Мої хлопці доволі цікаві індивідуальності)))

Усе почалося доволі банально, я побачила рекламу Букнет у фейсбуці, відповідно перейшла, придивилася, притесалася, отримала чарівного копняка й виклала «Геніальну дурепу» та «По той бік Лісу». А далі пішло-поїхало-побігло-закрутилося…

«Негожий» зрів в голові та планах. Так з’явився цикл про трьох подруг. Однак, Захар невід’ємна одиниця кожної з цих книг. І нині, розповідаючи історію Танкіста та Русалки, я не можу оминути цю любов.

Гожий – це великий татко, шафа, рятівник нещасних дівиць із психлікарні, мудрий наставник для гавриків, зрадник для любоньок, вигадник на чудернацькі прізвиська та мій хороший друг. Я можу писати про нього багато, але найкращим варіантом буде познайомитися особисто.

За час існування книги на сайті, вона мусила перевдягнулася, оскільки подібну одежину носила інша книга, а мій хлопець надто унікальний, щоб бути звичайним. А ще заради нього я підіймала в блогах бунт, оскільки натрапила на відверте перекальковування його зовнішності, історії та специфіки поведінки. Ох і злилася! Але з усім упоралася.

Отаким він був на початку, а таким став згодом!

 

 Тому, на честь уродин книги на моїй сторінці у фейсбук відбудеться невеличка заварушка.

Долучайтеся. Приємності обіцяю. https://www.facebook.com/inidzij/

Оригінал статті на Букнет: Гожий. Моя Любов

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"