Гаряча новинка!!!

Гаряча новинка!!!

Гаряча новинка!!!

Всім привіт!

Головний герой на ім’я Сабіт – перевертень, що ненавидить весь світ. Він гадав, що зможе сховатися від усіх у лісі, але кохання знайшло його і там… Воно прийшло поранене до його маєтку у ночі… Точніше – ВОНА прийшла поранена до нього, щоб навчити його серце кохати.

 

Анотація:

Втекла від одного душогуба та потрапила до рук іншого.

Мене викрали із власної кімнати по серед ночі, щоб відвезти до зведеного брата, який за сумісництвом являється придурком- збочинцем.

Я втекла.

Вискочила із авто прямісінько в ліс…

Думала, що загину там, і що мене з’їдять вовки, але виявляється, в тих хащах живуть люди, а точніше живе ВІН.

Я не бачила ЙОГО шість років, і здається доля знову звела нас разом. От тільки я і гадки не мала, що чоловік якого я весь цей час кохала дуже змінився. Змінився на стільки, що став перевертнем.

 

Уривок:

Вона не тремтіла, вона просто впала прямісінько мені під ноги, без свідомості.

О, прекрасно!

Я таким способом ніякої інформації в неї не вивідаю.

-Господарю, ваша вода, – тітка Марина відчинила двері. – Господи, чого вона на підлозі? – здивувалась вона, і підбігла до мене. – Що ви з нею зробили? Я коли йшла з відси, то дівчина лежала на ліжку!

– Нічого я їй не робив, – присів та підняв на руки… знову… це костляве тіло, що валялося на моїй підлозі. 

І вона ще хотіла боротися зі мною? Та ця дівуля ледве ходить! 

Незнайомка знову бухнулася на мою постіль, на якій сьогодні мав спати я… ну, в мене були такі плани.

-Ви геть не вмієте поводитися з жінками, – все ще бурмотіла Марина, стоючи поруч.- І чому вони тільки бігають за вами? Ви ж невихований, жорстокий, та ще й п’єте по чорному. – Марина протянула мені стакан з мінералкою.

– Бачила б ти мене голого, знала б за що! – усміхнувся я, перехиливши стакан до рота.

-Тьху! Безсоромний!… 

 

Заходьте у гості. Буде гаряче.

 

 

Оригінал статті на Букнет: Гаряча новинка!!!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"