Він тебе програв 151000 прочитань+перший ПоцІлунок

Він тебе програв 151000 прочитань+перший ПоцІлунок

Він тебе програв 151000 прочитань+перший ПоцІлунок

Поцілунок з назвою: “А ти правда гей?” ахахахахахах))) Відкривайте блог і читайте)))) Такого поцілунку ви ще не читали! Буквально за тиждень прочитання “Він тебе програв. Ти тепер моя” виросли ще в 1.5 рази! Як же я люблю цю книгу… Кожного вечора, перед тим, як виставити главу, я заходжу в гуглдок і перечитую її….)) Потім не можу відірватись і часто читаю ще парочку глав ахахах)) Я, здається, стала залежною від історії Яра та Діни. 

ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК ЯРА І ДІНИ

Коли він повернувся додому і ми зустрілися на кухні, мені здалося, що він поводиться якось дивно. 

— Як минула вечірка? — спитала я.

— Добре, — відповів він. — Це був просто обід із моїми рідними. 

— А, я думала, що ти з друзями відпочиваєш, — знизала я плечима. 

— А ти увесь день провела вдома? 

Здається, охоронець, коли я сідала до Роминої машини, якраз виходив на подвір’я і міг це бачити. Тож я не стала брехати. 

— Ні, я гуляла з Ромою, — сказала якомога більш невимушено. — Уявляєш, який він смішний! Повів мене до психолога! 

— Немає йому що робити, — буркнув Яр невдоволено. 

— Отож, і я так думаю. Але, Яре, я хочу в тебе дещо спитати. Тільки пообіцяй, що відповідатимеш чесно! 

— Обіцяю! — він усе ще хмурився.

— А ти правда гей?

Бачили б ви вираз його обличчя! Я думала, він зараз розіб’є увесь посуд, що стояв на столі. І мимоволі схопила свою чашку, бо вона мені подобалася. Але Яр не став нічого бити і трощити. 

Він тільки спитав дуже сердито:

— Хто тобі сказав таку маячню? 

— Рома, — пискнула я. 

Він раптом зробив крок уперед, наблизившись до мене впритул, обхопив руками за талію і поцілував. У мене аж дихання перехопило від несподіванки. Чашка вилетіла з рук, і розбилася на дрібні уламки. Мені здається, я ніколи не відчувала нічого подібного, хоча це був далеко не перший поцілунок у моєму житті. Ноги підкошувалися, усередині все тремтіло, голова паморочилася, немов я забагато випила…

Не знаю, як я вивільнилася з його обіймів. Може, він сам мене відпустив, а може, я випручалася. Все було як в тумані, мені стало так соромно, що я не могла більше дивитися йому в очі. Повернулась і побігла до сходів, що вели у мою кімнату.

— А з Ромою я сам поговорю! — почула за своєю спиною, перш ніж двері зачинилися, і я швидко повернула в замку ключ.

Боже, який сором! Хто тягнув мене за язик! 

Як ми тепер будемо дружити далі? 

І з цього моменту… З цього моменту поцілунки в книзі “Він тебе програв. Ти тепер моя” присутні практично в кожній главі….

(тут є картинка, якщо не бачите, поновіть сторінку) 

Наприклад, оцей поцілунок: 

 

— Пробач… — тихенько промовила вона. — Просто вона завжди каже про мене, як про маленьку, але ж я вже не маленька, — вона злегка насупилась.

Це виглядало так мило і кумедно, що я не зміг стримати усмішку. Виходило, вона дійсно думала не про Рому? Це радувало…

— Ти — зовсім не маленька, — я усміхався. 

— Ти іронізуєш! — вона насупилась, надула червоні губки і подивилась прямо мені в очі.

Я сковтнув слину. Не відводив погляду. Злегка облизнув губи. Діна дивно впливала на мене. 

— Яр… — вона, вочевидь, теж відчула, що атмосфера змінилась. Її голос звучав тихіше, губи були ледь розтулені.

І я не втримався. Прикрив очі, подався вперед і торкнувся губами її губ, як того разу. Намагався цілувати ніжно, не напирати. 

Не тримав її, просто легенько приобіймав. 

Серце билось як скажене. Ця дівчина зводила мене з розуму, знімала всі гальма, притягувала до себе, як магнітом… І було зовсім неважливо, що саме вона робить, що говорить… Все, буквально все, що стосувалось неї, здавалось мені милим і красивим. Все, що відбувалось між нами, вбачалось таким бажаним і єдино правильним, що це навіть насторожувало…

Такого я ще не відчував. Хотів розчинитись у ній, хотів, щоб вона розчинилась у мені. І це була не просто пристрасть, в мене було багато жінок, і я знав різницю. Тепер вже знав… Коли зустрів її. 

А це цей же поцілунок, але вже з фокалу Діни: 

Цей поцілунок був таким ніжним і водночас чуттєвим, що мені на мить здалося, наче я сплю і бачу сон. Дивний спокій огорнув моє тіло, мені хотілося тільки одного — зупинити цю мить, розчинитися в ній, зникнути, стати, як та хмаринка, яку несе вітер, і яка не має власної волі та своїх сил. 

Я ледь чутно зітхнула, а Яр обережно обійняв мене і спробував посадити собі на коліна. Але цієї миті чари, які до того сковували мою свідомість, ніби послабилися. Я знову отримала здатність мислити.

Вперлася руками в його плечі і рішуче відсторонилася.

— Що сталося?  — спокійно спитав він, дивлячись мені прямо у вічі. — Тобі щось не сподобалось?

— Так, тобто ні… — я затнулася, не знаючи, як краще висловити свої думки. — Мені було дуже приємно, справді… Але тут мама, вона може увійти сюди, раптом їй щось стукне в голову… Я не хочу, щоб вона бачила нас разом. 

— То я зачиню двері, — Яр встав, підійшов до дверей, клацнув замком…

 

Прикол, я маю список всіх цих поцілунків в нотатці в ноутбуці ахахахах))) З примітками і назвами, номерами глав)) І поцілунок “А ти правда гей?” в тому списку так і називається! ахахаха))

(тут є картинка, якщо не бачите, поновіть сторінку) 

Читай 

“Він тебе програв. Ти тепер моя”,
який ми написали з Марʼяною Долею, мій улюблений роман з написаних!

Оригінал статті на Букнет: Він тебе програв 151000 прочитань+перший ПоцІлунок

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"