Відгук від читачки й коментарі читачів) “Гра Ксю”

Відгук від читачки й коментарі читачів) “Гра Ксю”

Відгук від читачки й коментарі читачів) “Гра Ксю”

“Ця неймовірна книга ідеально підійде для підлітків. Є особливий період в житті кожної людини який визначає усе наше життя. І в цей нелегкий час, коли все навколо вимірюється під призмою максималізму. Шукаючи себе, метушаться та роблять, інколи, неправильні кроки, і добре, коли ці кроки стають уроком на все життя. Помилки, які можна виправити, або зробити своєрідний аналіз,переступити, і далі вже не наступати на ці ж граблі.

Наша Ксю просто “рокова жінка”, тобто ще дівчина, але скільки вже змогла сердець підкорити…..і нехай спробують після її успіху в кар’єрі сказати , що жінкам не потрібно реалізовувати себе в улюбленій справі, а сидіти і оберігати сімейне вогнище…. ха… тричі ха…вона зачепила їх саме своєю напористістю та прагненням стати довершенням у музиці…

От, і чому це у всіх хлопців та й чоловіків , спрацьовує якийсь механізм в голові і активується режим власника та загарбника… , але схоже Богдан вже втратив свій шанс на щасливе життя з Ксю…. здається для неї зараз всі перетворилися на однострій друзів, окрім одного, вкрай впертого скрипаля, який дає можливість їй самій обирати , що для неї на першому місці кар’єра…чи щасливе кохання…. та

Ксю для себе вже давно вирішила…. що вона найбільше хоче… ВСЕ…ні менше, ні більше…. і дочекається до свого безмежного, нескінченного, всеперемагаючого …. щастя….стати скрипалькою, яка розмовляє через гру на інструменті, а не просто гарно технічно грає…. та відвоює своє місце під сонцем…

Вражена до глибини душі…, тут, аж надто справжні почуття та емоції в героїв … і все відчувається так наче ти присутній і на їхніх концертах і за сусіднім столиком кафе… і навіть при їх відвертих розмовах, роздумах і емоційних сплесках…. неможливо відірватись від книги … цікаво чим все закінчиться, особливо для Ксю.?”

Відгук від Kv Kv, який вона зробила на фейсбуці на книгу “ГРА КСЮ”

Книга буквально сьогодні потрапила в “Набирають популярність”, і за це я маю бути вдячна моїм читачам. 

А от ще пару коментарів до цієї моєї книги 

 

 

Галина Гнатюк Видалити Видалити гілку Заборонити коментувати 

31.05.2022, 21:33:04

Дуже неординарна історія! Все ніяк не мала часу почитати продовження і нарешті дійшла) Така чуттєва розповідь! Вражає майстерність опису репетицій та виступів, відчуттів героїв під час гри. У мене таке враження, наче ви теж і музикант, не лише літератор)) Я пам’ятаю, що ваша доня грає на скрипці, напевно теж добряче розумієтесь у музиці) Ксю знайшла справжню мету – дарувати людям почуття через музику, але так же ж хочеться дізнатися, як склалася подальша її доля, та чи одного разу їй пощастить відчути щастя зі своїм другом, наставником та натхненником Дмитром) Дякую за чудову історію, отримала задоволення!

 

 

Mariana Smeruk Видалити Видалити гілку Заборонити коментувати 

29.05.2022, 22:53:02

Погоджуюся із іншими читачками, що кінець так і просить продовження. Просто неймовірно цікаво було б почитати про пригоди Ксю у Києві))) Вона дуже цілеспрямована дівчина адже у свої 16 не кожен може такого досягти та менше ніж за пів року настільки вирости. Впевнена, що її неймовірна гра запала в серце кожному слухачеві там на сцені та тут кожному читачеві (особисто мені точно). 
Незважаючи на те, що все закінчилося “розмито” в любовному плані, адже ми знаємо точно, що Ксю та Діма мають особливі почуття та поки що не разом) Книга неперевершена та показує нам набагато більше)
Дуже сподіваюся, що вона назбирає 300 бібліотек, бо вона заслуговує на це))))) І нам вдасться прочитати продовження ))) Адже справді залишилося стільки питань.
Вдало, бажаю вам натхнення та величезної кількості вдячних читачів)))))

 

 

Бетсі Прусс Видалити Видалити гілку Заборонити коментувати 

29.05.2022, 20:09:28

Ніііі ні ні ні! Я так звикла до цих героїв та боролась за їх хеппі енд (морально, звичайно) що просто не можу змиритись із закінченням! Книга дуже пізнавальна та цікава, але фінал. Ну як так можна? Тепер не тільки їх серця розбиті, а й моє. Шалено чекатиму другу книгу про Ксю та Діму, де ми дізнаємось, як же вчинить наша красунечка та чи виграє цей клятий конкурс!!! А Діма… та що він розуміє у коханні? Він тільки гірше робить та давить на болюче. Дуже дякую за цікаву історію! Обов’язково стежитиму за новинками, можливо, і друга частина проскоче.

 

Уляна Несторак Видалити Видалити гілку Заборонити коментувати 

29.05.2022, 19:50:30

Цікава книга і цікаві персонажі ! Але дуже несподіваний фінал , цікаво чи буде продовжиння книги ? ( дуже надіюсь що буде).

 

Я обіцяла, що якщо книга набере 300 бібліотек, напишу продовження =)) Сьогодні також поміняла книзі обкладинку. 

 

Якщо ця історія вас зацікавила, буду рада побачитись з вами на її сторінках, вона абсолютно безкоштовна і повністю написана =)

ЧИТАТИ ТУТ

 

Також нагадую, що зараз йде викладка іншої книги з циклу “Творчість (не)проти кохання” під назвою “Більше ніж шоу”, якщо “Гра Ксю” була про музикантів, то “ШОУ” – про акторське телешоу і такий самиий любовний трикутник і вибір між коханням і творчістю =))  

“Більше ніж шоу” оновлюється щодня, книга безкоштовна майже дописана і, скоріш за все, зникне з сайту, як тільки я її допишу. Тож якщо планували почитати, раджу почати зараз =) 
 

Крім “Більше ніж шоу” зараз в процесі викладки і дві мої співавторські книжки, роман “Поверни мою душу” та “Він тебе програв. Ти тепер моя”.

Два моїх співавторських романи в процесі викладки. Дуже різні історії, різні персонажі, різні ситуації, різна взаємодія. 

Поганий хлопець, який виявився не таким вже й поганим і вже став улюбленцем читачок….)) Це Яр з “Він тебе програв. Ти тепер моя”

Хороший хлопець, якого читачки вважають ще тим поганцем і постійно хочуть вбити…))  Це Руслан з “Поверни мою душу”

Дві різні історії. Два різних персонажа. Але обидва такі рідні і мої. Дякую моїм любим Марʼяні Долі і Камілі Дані за те, що ви зі мною пишете = ) 
 

КАРТИНКА З ЦИТАТАМИ

(якщо не бачите, поновіть сторінку)

 

 

Отже, додавайте до бібліотек:

“ГРА КСЮ”

“Більше ніж шоу” 

 “Поверни мою душу”

 “Він тебе програв. Ти тепер моя”

Дякую моїм любим постійним читачам за підтримку! Ви мене надихаєте!

 

 

Оригінал статті на Букнет: Відгук від читачки й коментарі читачів) “Гра Ксю”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"