Висновки за рік. Безсумнівні фаворити)))

Висновки за рік. Безсумнівні фаворити)))

Висновки за рік. Безсумнівні фаворити)))

Вітаю Вас, мої любі!!

Тоді, 13 грудня, я прийшла на портал, як читач, але вже згодом, з січня місяця стала й автором, бо кинула собі виклик та прийняла участь у конкурсі “Супергерой поруч”.

Неймовірним здивуванням для мене було те, що моя конкурсна робота “Чисте полум’я” майже пів року була у трійці кращих в жанрі серед конкурсних робіт і саме це дало мені сили та натхнення написати продовження в книзі “Схід чистого полум’ я”.

Згодом світ побачили 3 книги з позначкою 18+ з циклу “Романи палкого міста”: “Чого бажає твоє тіло?”, “Чого бажає твоє серце?” та “Прірва між нами”. Зізнаюся, що в перші дві я стільки вклала душі, що згодом впала в депресію віддавшись їм майже до останньої краплини і неймовірно дякую тим людям, хто з вірою в серці, допоміг мені піднятися з колін та заново відродити крила. Адже без цієї неймовірної підтримки читачів та натхнеників я так би й залишилася там, на дні прірви. 

Вийшло так, що конкурслюом я цей рік відкривала і конкурсом його закриваю, адже відправила на конкурс “Ніч перед різдвом” ще одну свою роботу “Дуж Різдва” – оповідання в яке вклала не мало))).

Що ж у висновку? А у висновку за рік маю 5 написаних книг загальною кількістю 2 мільйони сто тисяч знаків та оповідання на 39 тисяч розділових знаків, не враховуючи книгу “Проєкт “Вітам”” 250 тисяч знаків, яку ще не дописала.

Хтось може сказати, що цього мало, але для мене, людини, яка є керівником цілого центру та щоденно приймає клієнтів, вирішуючи додатково купу питань, – це огого який результат!! І я пишаюся собою!!!!

Ще один високий результат від якого я сьогодні була в шоці, так це 156 книг в архіві, які я прочитала за цей період та 16 оповідань. Моє швидкочитання завжди мене радувало, адже я з легкістю можу прочитати за вечір книгу, але я все одно здивувалася від цифри прочитаного. І це реально підтверджує мою любов до читання!!!

Із цих 156, були книги, які по тим чи іншим причинам зачепили струни моєї душі та вразили в саме серце, і, щоб бути чесною я не буду заглядати в архів та перераховувати всі, а згадаю ті, про які не змогла забути на протязі цього року.

“Острів проклятих” та “П’ятниця тринадцятого” від Лаванди Різ, 

“Нахаба в моєму будинку” від Анни Харламової,

“Наосліп” від Ерін Кас, 

“Іграшка олігарха” та “Не моя” від Альміри Рай, 

“Одна для двох” та “Соло мія” від Каміли Дані, 

“Всі дороги ведуть до тебе” від Аріни Вільде, 

“Негожий”,” Артем” та” Вітер в крові” від Інни Камікадз, 

“Колишній” від Ульяни Соболевої, 

“Пастка для Бродсткого” від Джулії Ромуш, 

І, звісно ж, “Твоя Міра” від Лани Вернік. 

Впевнена, що якщо добре напряги мізки, то можна згадати ще не один десяток книг та авторів, що у свій час обдарували мене гарними емоціями, але всі вище перераховані, звісно, залишаться безсумнівними фаворитами. 

Висновок з усіх висновків той, що цей рік – читання та написання грало важливу роль у моєму житті))). Тож, з щирим та відкритим серцем дякую усім, хто приніс у цей світ прекрасне, аби я змогла насолодитися емоціями вкладеними між рядками та ще більше дякую усім тим, хто підтримував мене на цьому шляху, аби і я змогла зробити свій вклад у написанні!!! 

Цілую всіх та люблю, відправляючи лавину позитиву!!!

Оригінал статті на Букнет: Висновки за рік. Безсумнівні фаворити)))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"