Вже 17.09 співавторська новинка на день народження

Вже 17.09 співавторська новинка на день народження

Вже 17.09 співавторська новинка на день народження

Обкладинка з дуже гарячим персонажем! Шматок назви! Вгадайте співавтора і продовжіть назву! А ще тут буде уривок! Читайте далі!

Так написані всі мої останні книги, включно з нашим з Марʼяною бестселером “Він тебе програв. Ти тепер моя” і нашою ж гарячою новинкою “Троє в будинку, не рахуючи дитини”(тут взагалі три головних героя, два хлопця і дівчинка). 

І от новинка також пишеться саме рольовим письмом =))

Я вже давала вам один уривок, сьогодні дам інший, який трохи привідкриє завісу незвичної професії мого персонажа =))  

 

— Смачного, — бажає він і йде геть. Теж знає мене, бо ж я «постійний клієнт», який приходить з різними дівчатами мало не через день. 

Але він, як і я, профі, і ніколи не дивиться косо, чи щось подібне. Тому ще більше люблю це місце. 

— І тобі, — вона все ще не дивиться на мене.

Деякий час ми їмо мовчки. Вона все пробує на смак, на обличчі буквально написана кожна емоція. Видно, що їй тут подобається. Ну такі от дівчата швидко тануть. 

Але ілюзія скоро розвіється, залишається буквально пару годин. Сподіваюсь, вона не стане однією з тих, хто витрачає на мене свої останні гроші. Я взагалі не надто люблю регулярні зустрічі з одними й тими ж клієнтками. 

— Давай випʼємо, — привертаю її увагу, беручи до рук келих з водою, о так, цей офіціант знає свою справу і тому налив мені воду в келих для того, щоб залишалась певна ілюзія, ніби я пʼю разом з клієнткою.

Мій погляд знов ковзнув по Каті, яка також підняла келих. Дивилась уважно, зараз навіть погляд не відводила. Що ж, непогано тримаєшся. 

— За тебе, — знов зазираю в очі. — І за те, щоб ти обовʼязково злітала до Франції. Мрії мають здійснюватись. 

— Так, мрії мають здійснюватись, — вона киває і в цю мить я легенько бʼю своїм келихом по її. 

І ми пʼємо. Я не відводжу погляду від її очей. Знаю, їм таке подобається. Вона теж дивиться на мене і пʼє. 

Погляд мій знов плавно спускається нижче. Спочатку на шию. Ковтає вона доволі спокусливо, тут нічого не скажеш, але такими темпами… 

Як тільки погляд тоне в декольте, змушую себе подивитись їй в очі. І розумію, що келих порожній. Вона, на диво, випила вино буквально залпом. На алкоголічку ніби не тягне, надто невинна, хоч і не малолітка. Хоча, знову ж таки, в тихому омуті… Та й в замовленні про це попереджали. 

— Дивлюсь, ти вже наїлась? — Усміхаюсь.

— Так, — киває і дивиться на мене злегка затуманеним поглядом. 

— Тоді я кличу офіціанта і їдемо далі, — підіймаю руку в спеціальному жесті. 

Офіціант профі, тож одразу помічає мене. Приходить буквально за десять секунд. Ми перекидуємось парою стандартних фраз, де він запитує, чи ми не хочемо ще щось, а також цікавиться, чи сподобалась нам їжа, а потім я прошу нас розрахувати. Він киває і йде.

— А ти часто тут буваєш?… — Ніби й запитує, але звучить майже як ствердження. 

В цьому різниця між новенькими та постійними клієнтками. Новенькі часто бачать в цьому щось типу звичайного побачення й інколи навіть починають ревнувати мене до інших клієнток мало не з першої зустрічі. 

— Періодично, — знизую плечима.

Офіціант саме приносить решту, але я не беру, бо поклав грошей майже під розрахунок. 

— Ну що ж, ходімо, — я встаю зі стільця і простягаю їй руку. — Наш вечір тільки починається…

 

 

А тепер покажу вам нашу обкладинку)) Над нею чаклувала Астерія))) А мені довелось закрити мою співавторку а також частину назви)) І пропоную вам пограти і спробувати вгадати частину назви, яку я замазала)))
Отже, обкладинка(якість знижена, ну бо я стерла половину тексту а в тому редакторі тільки так можна потім скачати ахахх)) :

ОБКЛАДИНКА(ЯКЩО НЕ БАЧИТЕ, ПОНОВІТЬ СТОРІНКУ)

Отже, спробуйте здогадатись, що ж там після “Я тобі не…” =)) І хто мій співавтор)) Ну і можете погадати над професією ахаха)) 

По назві дам одну підказку, там внизу два слова)) 

Якщо хтось відгадає – дам подарунок) 

А поки чекаєте на новинку( і якщо вже написали в блозі свої варіанти назви)) запрошую вас до моєї книги в процесі “Троє в будинку, не рахуючи дитини”, а також до нещодавно завершеної історії “Він тебе програв. Ти тепер моя”, обидві з цих книг написані в співавторстві з Марʼяною Долею))  

 

Оригінал статті на Букнет: Вже 17.09 співавторська новинка на день народження

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"