“Вендета” за 31 грн! Максимальна знижка та інше)

“Вендета” за 31 грн! Максимальна знижка та інше)

“Вендета” за 31 грн! Максимальна знижка та інше)

Подарунок для наших читачів, завершений і повністю опублікований на букнет роман “Особиста вендета”, який ми написали з Тарасом Мельником, сьогодні можна придбати всього за 31 грн.!

Він бажає знищити злодія, який убив його батька та викрав сімейний бізнес, а вона мріє розтоптати колишнього, винного у смерті їхньої дитини. Сергій та Анна ніколи б не зустрілися, якби не мали один об’єкт помсти на двох. На шляху до здійснення вендети, вони будуть змушені діяти спільно, щоб раз і назавжди вирішити свої справи та почати нове життя. Однак, що виявиться важливішим: бажана помста, чи почуття?… Кожен з них буде змушений обирати. 

Влада Холод в ролі Анни
Тарас Мельник в ролі Сергія

 

Також нагадаю, що зараз я викладаю три історії “в процесі”, дві з яких мають розділи наперед в чорнетці:

1) Роман в співавторстві з Мар’яною Долею “Служниця”, де я пишу за бізнесмена Влада,  який найняв служницю Марину, за яку пише Мар’яна =))) 

2) Роман в співавторстві з Юліанною Бойлук “Наперекір дружбі”, де я пишу за Славу, хлопця, по вуха закоханого в дівчину Сашу, яка вважає його просто другом, а сама тим часом хоче закохати в себе свого підлеглого.

3) Моя сольна історія “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”, де я пишу за двох головних героїв – Машу, яка закохана в Тимура, свого боса і друга, яка хоче нарешті змінити роботу, щоб рухатись далі, і Тимура – веселого і талановитого керівника, який через свою зовнішню несерйозність постійно має проблеми то з Машею, то з батьками, то з партнерами…

О, і з нового року я поновлю “Гру Ксю”, навіть якщо ви не будете її читати) Вона повністю написана і я хочу її добре відредагувати, а публікація має стимулювати до регулярної редактури)) І після закінчення ,”Служниці” та “Наперекір дружбі” вас чекають новинки, які я буду писати на конкурс. 

Ну і  ще раз запрошую вас до прочитання романів “Особиста вендета” ,”Служниця”, “Наперекір дружбі”, та “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”! Буду рада зустрітися з вами на сторінках моїх кних

На роман “Особиста вендета” сьогодні діє максимальна знижка 35%, таке буває рідко)) Запрошую придбати сьогодні, це буде найвигідніша купівля! Кожна куплена книга – підтримка нас з Тарасом як авторів, дякуємо!

 

Оригінал статті на Букнет: “Вендета” за 31 грн! Максимальна знижка та інше)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"