Вгадайте, яке питання мені задають найчастіше

Вгадайте, яке питання мені задають найчастіше

Вгадайте, яке питання мені задають найчастіше

Ті мої читачі, хто слідкує за мною не тільки на Букнеті, але й у соцмережах, часто запитують, як мені вдається все встигати. Насправді все досить просто, коли є чітко сформований алгоритм робочого дня та все, що маю зробити, записується до спеціального плану. Перечитала і зрозуміла, що це скоріше можна віднести до бізнесу чи якихось виробничих питань, аніж до творчості.

На жаль, протягом останнього тижня я робила мало оновлень, на це була вагома причина – хворів мій син, тож творчість тимчасово відійшла на другий план. Але хочу запевнити своїх читачів, що викладення книг у процесі буде продовжуватися, і всі вони обов’язково будуть завершені.

А щоб якось вас розважити в очікуванні нових розділів, вже з суботи анонсую новинку – мою першу книгу, написану у співавторстві. Це така собі авантюра, про яку я давно мріяла, і от вирішила втілити її в життя, щоб трохи розворушити своє натхнення. Адже коли пишеш книгу сама – то можеш прокрастинувати, відкласти написання нового розділу. А книга у співавторстві мотивує до більш суворої дисципліни, адже ти відчуваєш свою відповідальність перед колегою, з якою працюєш, не хочеш її підводити.

Мені дуже пощастило з співавторкою, ми з нею “співпали” і за стилем письма, і за баченням характерів персонажів, більше того, трохи попрацювавши разом, навчилися, здається, навіть читати думки один одної)) Наразі більша частина нашого спільного роману вже написана, і ми вирішили розпочати його публікацію. 

Ця хвилююча подія відбудеться вже цієї суботи. Сьогодні перечитувала початок книги і збагнула, що в нас навіть імена героїв вийшли символічні ( хоч ми про це спеціально не домовлялися). Ім’я героїні вийде, якщо змінити одну літеру у імені мого псевдоніма. А ім’я героя – якщо відняти одну літеру від імені псевдоніма моєї співавторки. Ось така загадка від мене))

А  книга буде “з подвійним дном”. На вигляд – це проста історія, може, навіть комусь вона здасться банальною. Але насправді все буде значно складніше. Бо й герої в нас геть непрості)) Дуже хочеться сподіватися, що вони сподобаються читачам, а наша історія матиме успіх.

Відразу запевняю, що інші мої твори ( вірніше частота їх оновлень) через новинку не постраждають, тому що більша частина нової книги вже написана. До кінця грудня я завершу “Невтолиму пристрасть” і “Музу”. Графік на ці книги поки що не складаю, бо у мене річний звіт на роботі)) Але вони точно викладатимуться частіше.

А новинка, яку ви побачите на моїй сторінці уже післязавтра, буде виходити регулярно чотири рази на тиждень – у вівторок, четвер, суботу та неділю. 

Трохи хвилююся, але сподіваюсь, все буде саме так, як ми задумали. І святий Миколай принесе нам зі співавторкою під подушку багато нових цікавих ідей. Чого бажаю і всім вам))

До нових зустрічей!

Оригінал статті на Букнет: Вгадайте, яке питання мені задають найчастіше

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"