Вам подобаються подарунки?

Вам подобаються подарунки?

Вам подобаються подарунки?

Вам подобаються подарунки? Неочікувані! Зроблені прямісінько на Новорічні свята! Гадаю що так. Тим паче, що в Новорічні свята навіть дорослі та досить серйозні люди, які в житті поводять себе розважливо… зненацька починають вірити в дива і немов маленькі хлопчики та дівчатка, потайки від усіх загадують бажання під бій годинника…

У цю казково-новорічну мить, накануні Різдва, тобто 24 грудня, я вирішила зробити для вас, шановні читачи, подарунок — знижку на передплату моєї улюбленої книжки “Почати життя з нової сторінки”.

 

І якщо ви досі не придбали цей роман, то саме час зробити це. А потім разом із Лізою шукати відповіді на болючі питання та відкривати для себе навколишній світ, витягати подругу із різних пригод, кохати та ревнувати, вчитися цінити та насолоджуватися життям, мріяти та здійснювати бажання… Тобто, жити… 

І декілька уривків з роману:

***

Несподівано задзвонив телефон і Ліза, як їй не хотілося продовжити розмову, зняла слухавку.

— Здрастуйте, Лізо, — пролунав у трубці незнайомий чоловічий голос. — А скажіть мені, ви знаєте, де знаходиться зараз ваша подруга Юлія?

— Юлія? — Перепитала Ліза, кидаючи на подругу запитальний погляд.

Ще ніколи в житті вона не спостерігала такої миттєвої метаморфози. Безпечна і весела Юля відразу зблідла і, склавши молитовно руки, прошепотіла одними губами: «Не здавай мене». Ліза з подивом вдивлялася в перелякані очі подруги та майже фізично відчувала її страх.

— Чого застигла? — почулося у слухавці. — Глуха, чи що? Говори, знаєш, де ця погань?

***

— Пригощайся печивом, — запропонувала бабуся і додала. — Ліза пекла.

Єгор глянув на дівчину. Його губи ліниво розтяглися в посмішці, а в примружених очах заблищали вогники. Цей погляд дражнив Лізу і водночас питав: «Ну? На що ти здатна?» Піднявши підборіддя, Ліза перевела погляд на квіти в горщиках. «Нехай цей нестерпний тип зрозуміє, що він взагалі мене не цікавить», — промайнуло у неї.

— Із задоволенням, — відповів Єгор і потягнувся за печивом.

Краєм ока дівчина бачила, як від цього простого руху напружились його біцепси. Зображення з реклами «Бонжур» із напівоголеним чоловіком знову промайнуло в Лізиній голові. Молячи бога, щоб її щоки зрадницьки не почервоніли, дівчина тут же змусила себе думати про квіти.

***

— Ти гадаєш, — невпевнено почала Ліза. — Мені не варто повертатися… до свого хлопця?

Вона була впевнена, що стара промовить: «Звичайно, не варто!» і ретельно доведе свою відповідь. Але бабуся, повернувшись до онучки, раптом відповіла:

— Все залежить від тебе. Якщо твою історію дописано, то повертатися до неї не варто. А якщо ти поставила в ній три крапки, то завжди є можливість продовжити історію з абзацу.

 

Оригінал статті на Букнет: Вам подобаються подарунки?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"