Букнет рекомендує, я теж :)

Букнет рекомендує, я теж :)

Букнет рекомендує, я теж 🙂

Я теж рекомендую ))) І новий розділ уже на сайті

Приєднуйтесь, друзі, все тільки починається!

Поки що всі проти всіх, але хтось повинен зробити перший крок назустріч, навіть якщо під ногами прірва.

 

 

Арт і казка про казку.

.https://booknet.com/uk/book/nasnis-povernis-b364868

Такою була Інна, студентка-першокурсниця, коли доля звела її з викладачем, про увагу якого мріяли всі студентки, і його матір’ю, про увагу якої мріяла дівчина. І такі були Пані Вишинська та її син – ходячий гріх і зваба.

Інна хотіла потрапити на стажування до цієї богині косметичної індустрії. І потрапила.

Тому і сталося те, що Інна і колишній герой її роману звуть катастрофою. І звинувачують у катастрофі одне одного. А красиво все починалося.

І тепер Інна розказує доні казку про цю історію.

А потім кожен з героїв – свою версію катастрофи, яка пошматувала їх серця і зробила їх ворогами.

Здається, справжнього ворога вони не бачать. І нічого не бачать, від образи.

А їх дитина дивиться на життя зі своєї казки, яку сама собі малює. Що ж бачить дитя, якого не торкнулися зради та образи?

Чекаю на ваші враження.

Підписуйтесь, щоб не пропустити оновлення, друзі

А це шматочок з казки. Для дитини, якій не можна брехати. Але й лякати не можна. А ми ж з вами уже не такі маленькі. Тому читаємо далі І не впадаємо у відчай.

Хепіенд буде обов’язково

“Мала гадає – принц поїхав у відрядження чи у відпустку. І коли повернеться. Вона малює уквітчані троядами вікна зі “Снігової Королеви”.

-Ма, а далі що було у Кая з Гердою? – питає мене доня.

-Вони виросли, Манюнь. І одружилися. У них знайшлася донечка. Кай збудував для неї прекрасний замок, повитий трояндами, як колись їх з Гердою вікна.

-Як гарно! А Сніжна Королева що зробила?

-Вона теж з кимось одружилася й народила собі хлопчика. Але він був не такий, як Кай. І вона схотіла собі повернути того, кого від неї врятувала Герда.

-Ой, ма, мені страшно.

-Тоді не будемо далі?

-Ні я хочу знати… І про голос Сирени хочу, ти не до кінця розказала.

-Що ж тобі розказувати, як ти боїшся.

-Я ще маленька. Ще трошки виросту і не буду нічого боятися, як ти.”

Дякую за підтримку й переживання за героїв, за підписки, зірочки, нагороди, коментарі й додавання до бібліотек, друзі. Розділені між автором, героями й читачами почуття – неймовірний коктейль з емоцій!

 

Оригінал статті на Букнет: Букнет рекомендує, я теж :)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"