Бос Для Попелюшки: скоро фінал першої частини

Бос Для Попелюшки: скоро фінал першої частини

Бос Для Попелюшки: скоро фінал першої частини

Всім привіт! )

❤️УРИВОЧОК ІЗ СЬОГОДНІШНЬОЇ ГЛАВИ:❤️

Валя не мала сил щось сказати, але змусила себе зустріти погляд Микити. Треба витримати цю розмову і більше ніколи не дозволяти собі втратити голову поруч із босом. І хоч вона до нестями кохає його…

— Все було настільки погано, Попелюшко? — Микита зупинився за два кроки від дівчини, а його запитання поставило Валю в ступор.

— В якому… сенсі? — здивовано запитала Валя.

— Якщо жінка потайки тікає від чоловіка після неймовірної ночі кохання, на це має бути причина. Скажи, що я зробив не так?

Валя мовчала, відчуваючи, що очі швидко наповнюються сльозами. Микита підійшов зовсім близько, його руки впевнено огорнули талію дівчини. Валя розуміла, що не варто підпускати боса так близько. Після всього, що сталося треба тримати дистанцію. Але вона просто не мала сил відштовхнути Микиту.

— Чому ти втекла від мене, Попелюшко? — прошепотів Микита, обережно підіймаючи підборіддя дівчини вказівним пальцем, щоб зустріти її погляд.

— Бо я знаю, що ти вважаєш цю ніч помилкою, — тихо промовила Валя. — Ти скажеш, що це була лише пристрасть…

— Ти все вирішила за мене? — хмикнув Микита. — Невже ти дійсно думаєш, що між нами була лише пристрасть?

— А що ще мені думати? Ти завжди був проти службових романів.

— Був. А потім зустрів тебе…

 

Першу частину “БОСА ДЛЯ ПОПЕЛЮШКИ” буде завершено на початку нового року, а після цього одразу почнеться публікація другої частини. Перевірте, чи підписані ви на МОЮ СТОРІНКУ НА БУКНЕТІ, щоб отримати сповіщення про новинку. Також запрошую на мою сторінку у Фейсбук – я підготувала для читачів багато приємностей до новорічних свят! 

Дякую за надихаючі відгуки та зірочки, які ви даруєте моїм історіям. Ваша увага та підтримка безцінний дарунок і я неймовірно радію, що маю таких чудових читачів! ))

 

Бажаю гарного завершення тижня, приємних вихідних та казкової зими!

Ваша Оксана Мрійченко! ❤️

Оригінал статті на Букнет: Бос Для Попелюшки: скоро фінал першої частини

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"