Божевілля флешмобу або дивовижі сюжетів

Божевілля флешмобу або дивовижі сюжетів

Божевілля флешмобу або дивовижі сюжетів

Доброго дня, мою любі читачі.

Хотіла поділитися з вами, та сказати, що ця історія, “Шостий плюс”, для мене особлива. І в якості участі в такому незвичному та доволі масштабному заході, і відносно сюжетної лінії.

Адже в цій книзі, в якості пригоди Уляни, зобразиться одна з моїх власних пригод. Ні, це не історія мого кохання, моя власна історія дещо інша. Це саме пригода.

Чому я про це пишу? Тому, що мені цікаво, чи здогадаєтесь ви, любі читачі, що відбувалося насправді, а що є шаленою ідеєю муз.

Маленька підказка: пригода відбудеться на протязі першої сотні тисяч знаків. Але робити прогнози можна вже зараз. Тож запрошую вас до історії про шалене, але водночас дуже ніжне та романтичне кохання “Шостий плюс”.

Також хочу вас познайомити з іншими учасниками флешмобу, які стартували вчора разом зі мною:

РозмІр має Значення?

Чи є шанси на щастя й самоповагу у тої, кого принизили й пішли до сусідки? Та – струнка інтелектуалка, а Тетяна не відповідає вимогам до дружини перспективного дизайнера.
Ах, так! Тепер їй треба повернути чоловіка, щоб потім самій його кинути й принизити.
А для цього необхідно…
Схуднути? Стати інтелектуалкою? Щось інше?

читати тиць тут

 

 

 

 

 

Пампушка для тирана

Що робити, коли ти поставила собі ціль, а тобі весь час заважають у її досягненні? Правильно! Погодитись на пропозицію боса!

 

Читати тиць тут

 

 

 

 

 

 

 

Вишенька на десерт

Угоди бувають небезпечними. Особливо, коли не пам’ятаєш з ким і на яких умовах їх укладала. А в результаті отримуєш новий світ, здорове тіло, багатого нареченого, ще багатішого залицяльника та десять кілограмів на додачу до своєї ваги. От без останнього можна було обійтися, щиро вважаю я, але дарованому коню, як то кажуть, у зуби не заглядають. Більше наче, попередня володарка тіла сюрпризів не залишала… Чи ні? Тоді чому гоноровий герцог Торнтон, найзавидніший холостяк уже багатьох сезонів поспіль, так дивно дивиться на мене, і чому від його погляду по шкірі біжать мурашки?

 

Читати тиць тут

 

 

Усі картинки клікабельні. Приятного читання ฅ(^◕ᴥ◕^)ฅ

І про всяк випадок нагадую, історії в нас, на будь-який смак ;ь

Оригінал статті на Букнет: Божевілля флешмобу або дивовижі сюжетів

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"