Блог – мотивація!

Блог – мотивація!

Блог – мотивація!

Цей пост присвячується всім авторам! Відомих, яких активно читають, ставлять зірочки та коментують, та не дуже – зелененьким :3 Знаєте, що є в нас спільного? Критика. І від цього нікуди не подінешся. 

Критика – це дуже важливо (ну я так вважаю), це дає змогу відшукати свої “прогалини”, вдосконалювати своє письмо та прагнути кращого. Завжди ставилась до цього виду коментарів позитивно, аже читач сприймає твір, написаний тобою, по своєму, з іншого боку. Як автор, ти знаєш про героїв усе, але читач тільки починає пізнавати нового персонажа для себе.

 

Але, зовсім не давно, я отримала відгук. Розумію, все сказане в коментарі – обґрунтоване, але… АЛЕ! Пролунало таке словосполучення (не дослівно), як: “Я б таке не читала”. Й тут мене понесло… Ні, я не писала гнівної відповіді з образами у відповідь. Ну поридала трохи. Дякую моїм дівчаткам з букету, які підтримали мене в цю складну хвилину! От чесно, хотілось кинути свою писанину й видалити, під три чорти, свій профіль. Натхнення помахало мені “досвідос” й пішло в невідомому напрямку, я й двох слів до купи зібрати не могла! На щастя (а може таки, на жаль) все повернулось на свої місця. 

 

Й ось, що хочу сказати вам: Якщо вас читає хоча б одна людина – пишіть. Якщо вас тягне до “складати літери в слова, слова в речення, а речення в історії” – пишіть. Якщо вам буває образливо, як цього разу мені – пишіть! Пишіть, не зважаючи ні на що! Всі з чого починають, комусь – подобаються ваші тести, комусь – ні. Всім милим не будеш. 

Натхнення вам, шановні автори, гарного настрою та легкого пера! Нехай вдача завжди наступає вам на п’яти! 

Оригінал статті на Букнет: Блог – мотивація!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"