А що ви відчуваєте читаючи рецензії на свої твори?

Всім привіт!

І коли така рецензія є позитивною –  у автора виникають почуття, схожі на виграш в лотерею. Ура, книга сподобалась!

За цей відгук я щиро вдячна Оксані Кириченко (Aillin Ai).

“Завтра буде вчора”

Мар’яна Доля

Якби у вас була можливість переміститися в минуле й змінити те, що отруїло вам життя, чи наважилися б це зробити? Головна героїня цієї містичної історії довго не роздумувала, коли випала така можливість, і спересердя зробила так, аби викреслити зі свого життя чоловіка, з яким почувалася нещасною. Проте не врахувала, що одні події ведуть за собою інші, а причинно-наслідковий зв’язок зневажати не бажано. Потрапивши до паралельного світу, Ліна відчуває його штучність, ірреальність свого існування. І що робити далі?

Спершу книга йшла важко й видавалася нудною. Рівно до того моменту, коли Ліна набирається сміливості змінити свою долю, вона нічим не викликає симпатії й створює враження звичайної невдоволеної людини, яка марнує своє життя й звинувачує в цьому всіх довкола, окрім себе коханої. Та потім, утрапивши до незвичного світу, Ліна поволі змінюється, усвідомлюючи, що сама є ковалем свого щастя. У ній прокидаються підозри до нового світу, насторога до його мешканців, певною мірою роздратованість, що люд продовжує жити в цій підміненій реальності, обмінявши справжність на незугарну підробку. І Ліна розуміє, що бажає більшого.

Історія місцями огортає напругою. Інколи тривога за долю персонажів змушує ковтати сторінки з напівзаплющеними очима: раптом на повороті чигає смерть? Наприкінці історія закручується в неймовірний сюжетний вузол, не передбачений на початку. Пройшовши цей шлях, я, неначе сама головна героїня, переосмислила своє життя й перевірила свою піраміду цінностей. Історія залишається повчальною до самого завершення. А пишучи цей відгук, я відчула зародження сумнівів: чи історія закінчилася в тому оригінальному світі, в якому народилася Ліна, чи могло таке статися, що вона знову опинилася в паралельному світі, тільки іншому, не такому явно штучному?

Неоднозначна кінцівка дуже пасує цій історії.

Сьогодні до кінця дня на цю книгу діє знижка 25% – її можна придбати усього за 26 грн!

Купити можна ТУТ