Авторська кухня
![Авторська кухня Авторська кухня](https://st.booknet.com/uploads/user_avatars_new/160/1620228957_705567.jpg)
Авторська кухня
Секрети успішності мріють розгадати всі. На мою думку секрет успішності досить простий – опинившись в потрібному місці в потрібний час треба просто прийняти правильне рішення.
А от наприклад, автор посередньої фантастики отримує аналогічну пропозицію. І відмовляється. Зрештою він скаржиться, що його не читають на сайті, йде до сайту інді-авторів, де серед таких самих невизнаних однодумців буде жалітись на “графоманів”, які мають успіх.
Вся різниця в тому “так” ти кажеш чи “ні” і коли та кому.
А тепер до кухні іншго плану. Щоб ви розумліи, читач отримує заводення не тільки від описів чуттєвих взаємин між героями. Але і від того, як герої щось там готують собі попоїсти. Опис їжі в книзі може стати відомим маркером, як гарбузовий пиріг з … Знаєте звідки?
Тому обираючи локацію роману я теж вирішила, що ідеально буде перенести стосунки героїв в умови кафе, де вони будуть працювати, сваритись і закохуватись. Що правда головна героїня роману “Зведені” ще не добралась до свого місця роботи де її чекатиме нестерпний бос.
Зате для читачів я знайшла цілу добірочку книг подібної тематики. Отож поки ви чекаєте наступного оновлення “Зведених” запрошую почитати:
Холод Влада – “Барбі” . Що буде якщо пустоголовій блондинці подарують кафе? Як швидко вона перетворить успішний бізнес на забігайлівку? Але ні, наша Барбі тільки ззовні така тендітна і беззахисна.
Ема Ноель – “Сирітка”. Яке воно нічне життя? Що ховається за лаштунками нічного клубу? Чим обернеться для недосвідченої дівчини гра з воками?
Анна Харламова – “Десертик”. Кому десерти, а кому тисячі помилок перш ніж відшукається ідеальний рецепт його приготування. Не зважаючи на те, що в історії солодка обгортка, іноді буде палати як перець в шоколаді.
Ксенія Чейз – “Селючка. Виявити зрадника”
Красномовна назва. Вже зрозуміло, що буде розслідування і робота під прикритям. Яке прикриття в ресторані найкраще?
А ще нагадую, що триває викладка “Нас ніколи не буде”. Поспішайте дізнатись чому.
Обіймаю.
Оригінал статті на Букнет: Авторська кухня
Блог
90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна КамишаМаркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн
У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й УшкаловаУ Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:
вул. Гр
У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома
У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих
У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину ЛевченкоЖурналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв
Додати коментар
Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.