Я теж хочу собі принца!

Я теж хочу собі принца!

Я теж хочу собі принца!

Привіт всім) Останнім часом мене тягне на історії про королівства)) Як тільки я дочитала до останньої випущеної глави книжку Юліанни “Та єдина, яку він шукав”, то одразу почала шерстити букнет на ще щось подібної тематики і натрапила на на захоплюючу історію з яскравими героями, прямо як я люблю))

Отже, ми маємо:

Героїня – вперта, цілеспрямована та вольова, у неї вистачило сміливості зробити ставку на принца і тепер вона незвичайними методами намагається завоювати його серце та зірвати весілля принца з іншою.

Принц – чесний, благородний, і навіть не здогадується, що має закохатися в героїню, тому всі її спроби поки що безрезультатні. Проте, зважаючи на натиск дівчини, сумніваюся, що він зможе довго опиратися аахахаха)))

Наречена принца – справжня принцеса, принаймні вередує по-королівськи, й здається, випробовує терпіння принца. Мені аж його шкода))

А ще поруч, без нагляду, вештається чарівний граф, на якого героїня зовсім не зважає. Сподіваюся, вона таки зверне свою увагу на цього харизматичного, а головне – вільного чоловіка.

І як вишенька на торті – герцог, який мріє одружитися з героїнею. Попри поважний вік, має жахливий характер.

Кристина добряче закрутила інтригу, що захоплює у вир подій. Мова йде про історичний любовний роман (альтернативна історія) “Ставка на принца” Кристини Асецької =)

Анотація до книги:

Аделіна дізнається, що її вирішили видати заміж за герцога старшого від неї у два рази. Щоб уникнути цього шлюбу, вона укладає угоду – якщо закохає в себе уже зарученого принца, то весілля не буде. Роблячи ставку на принца, дівчина не знала, що вплутується у придворні інтриги, боротьбу за владу, небезпеки, любовний трикутник, а її саму охопить несподіване кохання. Кому належатиме престол та за кого вийде заміж Аделіна: за старого герцога, принца, чи коханого?

Обкладинка:

Так, я вже можу знайти час на читання, а все тому, що одразу декілька моїх книг рухаються до фіналу)))  

Це і безкоштовна в процесі “Гра Ксю”, яка буде завершена в найближчий тиждень, і “Наречена для боса”, яка буде також завершена протягом десь семи днів. Історії “Поверни мою душу” та “Більше ніж шоу” впевнено набирає оберти! Все найцікавіше почалось з глав у передплаті, тож запрошую! Ціну ми з Камілою поставили низьку, прекрасно розуміючи, що зараз всім нам важко. 

Все, що я зароблю з “Поверни мою душу” за передплату, я відправлю в Фонд “Повернись живим” або аналогічний, чек прикладу.

З продажу завершеної книги “Особиста вендета”, любовного роману з елементами екшену, написаному мною з Тарасом Мельником, всю мою(і його) частину гонорару отримає мій співавтор Тарас Мельник, який зараз на передовій.
 

А ще наступного місяця у мене на Букнеті стартує нова книга в співавторстві, деталі можна почитати тут…)) 

 

ЧИТАЙТЕ ЦІКАВІ КНИЖКИ!

МИРНОГО НЕБА ВАМ!

ДЯКУЮ ВСІМ ЗА КОМЕНТАРІ ТА ПІДТРИМКУ! 

 

Оригінал статті на Букнет: Я теж хочу собі принца!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

Як минув Лондонський книжковий ярмарок для українських видавництв

У столиці Великої Британії відбувся Лондонський книжковий ярмарок, де діяв український національний стенд, а свої книжки представили 8 українських видавництв. 
Роботу націоонального сте

Оголосили переможців конкурсу «Мальопис року 2023»

Оприлюднили переможців конкурсу коміксів «Мальопис року 2023». Імена переможців назвали під час церемонії нагородження.
Відзнаку отримали:
Найкращий художник
Ігор Баранько («Вдовичка. К

Склали перелік 25 найпопулярніших українських книжок на Goodreads

Одні з найбільш популярних видань українських авторів на Goodreads – книжки Максима Кідрука, Тамари Горіха Зерня, Анастасії Левкової та Ілларіона Павлюка та Андрія Сем’янкова. Про це ук

Створили каталог української поезії 2023-2024 років

У межах Національного тижня читання поезії створили каталог «Українська поезія | 2023-2024». Про це повідомили на сайті Українського інституту книги, що й розробив каталог.
До каталогу

Серія постерів Kyiv Posters стала частиною архіву швейцарського музею дизайну

Колекція Kyiv Posters, до якої увійшли роботи відомих сучасних українських дизайнерів та ілюстраторів, стала частиною колекції плакатів Museum für Gestaltung у Цюриху. Про це Читомо пов

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"