Флешмоб #свої

Флешмоб #свої

Флешмоб #свої

Дякую любій письменниці Наталія Девятко (Natalia Devyatko), що започаткувала цей флешмоб. 

Наприкінці потрібно запросити мінімум двох письменників (але не всіх охочих!) і проілюструвати свої думки фотографіями або цитатами з дописів читачів.

І вже напершому питанні я спіткнулась)) ага. Я не знаю своєї цільової аудиторії, бо не пишу в одному жанрі))

Звісно переважна частина моїх читачів це жінки. Але трапляються і чоловіки.  Взалежності звісно від жанру.

Проте, я потмітила, що в творах люди цінують саме емоції. І саме ту мету я переслідувала, сідаючи до клавіатури. Надихнути, додати позитиву, змусити усміхнутися, повірити в добро.

Нижче цитати:

дуже важка моментами виявилася для мене історія, до сліз.. неочікувала такого… сама зовсім недавно сиділа біля малечі в боксі… зовсім непересічний романчик… дякую за історію та емоції… бажаю музи Вам плодовитої…:-** Юля Чупило “Від селянки до дружини мільйонера”

Це книга з тих, що не забуваються! Я щиро сміялася з тих халеп, в які втрапляла гг через наївність та простодушність, ридала над її втратою, розділяла її сумніви, тішилася з романтичних моментів і врешті-решт усе всередині перевернулось від фінальної сцени.
Дякую, Аню, за такий вир емоцій, за те, що так сколихнуни душу і залишили відчуття задоволення від прочитання книги!  Ана Пест “Від селянки до дружини мільйонера”

Вам подобається, коли головна героїня – розумна, самодтостатня, впевнена в собі жінка, а ще любляча матір? Мені так.
А головний герой – ні в чому їй не поступається? За вийнятком одного маленького нюансика. До жінок він звертається лише “курки”… Самовпевнений бовдур!!! До цієї книги я всіляко обминала таких “персонажів”, бо вважаю, що чоловік, який не поважає жінки – не чоловік. Усі історії з такими “героями”, уже після кількох прочитаних сторінок, видаляла з своєї бібліотеки ніколи не дочитані до кінця.
Ця історія змусила мене розсунути власні межі. Аня настільки захоплююче, з легким гумором розповідає про Славіка і Віку. У цих двох є чому повчитися. Якщо запитаєте як виглядає ця неймовірна пара, то відверто скажу:”Незнаю.” Вперше на букнеті, я не запам’ятала як виглядають головні герої. А ось їх їх життєвий розум, характер, харизму і словесні дуелі забути не можливо!
А чого лише варте закінчення. ((2)Правда, я лише б його залишила “Епілогом”) Це тоді коли серце співає❤
П.с. А ще у книзі є “добрий” чарівник, тобто конкурент Владислава. І тут уже майже детективна історія, адже дівчат він відправив двоє. І з якою метою?
Раджу прочитати! Я була в захопленні!

Люба “Самодур бажає нащадків”

 

Вау, буквально за вечір прочитала вашу історію)
Дякую Вам за цю можливість ♡
Ох і Ада, спершу здалась мені стервою, це як в житті, коли знайомишся з людиною і розумієш що ну стерва вона і все, але згодом в твоєму житті ця людина може стати якщо не однією з найкращих, то принаймні просто хорошою
Так і з Адель, читаючи розділ за розділом розумієш, що вона дуже хороша і класна людина, щиро не розумію навіщо вона вбила собі в голову, що має вийти за багатого чоловіка, але то її справа
Рома або Ромашка, в першій главі здався якимось таким милим, не схожим на типових мажорів на букнет, які звикли хамити, тим більше там була провина Адель, бо вона “втупилась” в телефон…
Взагалі двоє головних героїв, я б сказала дуже реальні. В вас головна героїня не “добра тихенька мишка, але з характером”, а головний герой не “спершу зухвалий мажор, який вирішив змінитись заради кохання, а цілком реальні люди, такі прості зі своїми тарганами, які мають і позитивні і негативні риси.
Дякую Вам за книгу, дуже легко читається і неймовірно затягує)
А кінець це просто… перед очима, коли читаєш аеропорт, квіти і ведмідь, за якими не видно Роми і просто усмішка на все обличчя після прочитання книги)  Оленка “Як вийти заміж за боса”.

Ну фото з книжечками.

 

А ось тут можна подвитись і відеовідгук на “Потайсвіт”

Естафету передаю Холод Владі та Ерін Кас!

 

 

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб #свої

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

У Вінниці відкрилася виставка народної ікони «Великодні обереги Поділля»

У Вінницькому обласному художньому музеї відкрилася виставка народної ікони «Великодні обереги Поділля».

Про це музей повідомляє у фейсбуку, передає Укрінформ.

«Напередодні світлого Христова Воскр

Закон про мову зобов’яже місцеві друковані медіа виходити українською

З 16 липня для місцевих друкованих медіа набуває чинності 25 стаття закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яка зобов’язує медіа мати версії держ

Лондонський книжковий ярмарок очолюватиме новий директор

Новим директором Лондонського книжкового ярмарку стане Адам Ріджвей. Про це Читомо повідомила заступниця виконавчого директора PR-компанії Midas Амелія Найт.
Раніше ярмарок очолював Гар

Українська фотокореспондентка стала переможницею World Press Photo

Всесвітньо відомий фотоконкурс World Press Photo оголосив світових лауреатів престижного конкурсу у 2024 році.

Як передає Укрінформ, список переможців опублікований на офіційному сайті конкурсу.

Оце кіно! Або як розповісти підліткам про кінематограф?

Ольга Бірзул. Твоя книга про кіно. — Львів: Видавництво Старого Лева, 2024. — 164 с. / 14+
 
Не кожен, хто вважає себе кіноманом, здатен відрізнити фільми нової французької хвилі від ар

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"