Саме той. Саме для неї. Знижка 25%

Саме той. Саме для неї.  Знижка 25%

Саме той. Саме для неї. Знижка 25%

Вітаю, мої любі Натхненники!!!
ЛИШЕ СЬОГОДНІ ЗНИЖКА 25% НА КНИГУ «САМЕ ТОЙ»

Уривок:
«— Вже пізно. Я маю йти. — Вона намагалась втекти не від поцілунку, не від Макса, а від своїх почуттів, які він у ній пробуджував. Тих почуттів, від яких вона відреклася. Вона дала собі обіцянку, що ніхто не увійде до її розміреного та спокійного життя, яке вона сама собі створила. Ніхто не повинен був порушувати її звичного життя і до цих пір у неї виходило нікого у нього не пускати. Але… з’явився Макс і усе пішло у іншому напрямку. Він порушив її спокій. Він нагадав про те, що вона жінка, бажана і неповторна. Проте, вона добре знала, які чоловіки насправді. Вона не допустить, щоб її життям знову розпоряджались інші. З неї досить.

— Чому ти вирішив, що я не хочу?

— Ти не розповіла про наше знайомство батькам. Гадаю, цим все сказано. — Знервовано усміхнувшись і знизивши плечима, підсумував він.

— Я не хотіла тебе цим образити. І наша зустріч, багато що мені дала. — Її зізнання йшло від самої глибини душі, вона хотіла, щоб він знав, що вона відчуває. — Я казала тобі, що діло в мені і це правда. Я не сказала батькам про тебе лише тому, що не знала чи взагалі тебе знову побачу. Особливо після нашої останньої зустрічі.

Він був вражений її щирим зізнанням. Макс знав, як їй важко дається ця розмова.

— Чому ти так вирішила?

— Бо так влаштовані чоловіки. — Криво усміхнувшись, вона приховувала сльози.

— Тобто ти хочеш сказати, що одна маленька сварка, або непорозуміння і чоловік тікає?!

— А хіба ні?! — вона розвела руки.

— Ні. Ну принаймні, я не такий. — Його шокувало її бачення чоловіка.

— Усі спочатку так кажуть. — Вона не хотіла сперечатись, тому додала: — Максе, я хочу вірити, що може бути усе інакше у стосунках і я знаю, що так воно і є. Зараз я говорю про своїх батьків. Але для себе я усе вирішила. Зараз я не хочу обговорювати сутність чоловіків.

Макса дивувало і ображало те, що вона сумнівається, що він говорить правду. Але розуміючи те, що її серце отримувало занадто багато болю і її віра у чоловіків вичерпалась, він не продовжив цієї розмови, а запитав:

— А що ти хочеш?

— Поцілувати тебе. — Тільки зараз вона зрозуміла, що сказала це в голос.

— Мелісо… Сонце. — Він підійшов у притул і чекав на її діє, боячись наполохати її.

Дівчина дивилась у його очі, які заспокоювали її і водночас наповнювали пристрастю. Зробивши один лише крок, вона опинилась у полоні його рук. Поклавши на груди Макса руки, вона почула, як швидко калатає його серце, змішуючись з її власним серцебиттям. Відчуваючи тепло її рук, він затамував подих і чекав подальших дій від своєї спокусниці. Декілька довгих секунд вони просто мовчали і дивились одне на одного. Мить до поцілунку ні з чим не порівняти. Це нетерплячисть і водночас бажання зупинити мить. У цій хвилині так багато усього: погляди, дихання, серцебиття – усе тіло говорить за них. Це випробування на силу духу.

Макс голосно ковтнув, порушивши тишу. Меліса усміхнулась ледь помітно і її руки перемістились на його шию. Її пальчики обережно грались його волоссям на потилиці, іноді стискаючи їх у жменці, цим самим зводячи Макса з розуму. Його очі загорілись, губи вимагали її губ. Він притиснув її тіло до свого, обводячи руками її талію. Пальці погладжували її поперек, а дихання обпікало обличчя. Вона випробовувала його чоловіче терпіння і ця гра йому подобалась. Ця жінка нібито знала, чого він бажає. Його хвилював кожен дотик Меліси, усмішка, вигин та неймовірний аромат її тіла.

Мелісі кортіло запам’ятати цю мить. Викарбувати її у пам’яті і заховати глибоко у душі. І коли вона залишиться одна – вона буде відчиняти цю скриньку зі спогадами і тішитись ними. Ця мить лише їхня. Лише його і її. Вона мала повне право, мати такій спогад – спогад який буде називатись Макс. Але зараз, ця мить реальна, як він і вона, тому Меліса просякала кожною клітинкою свого єства у дивовижному чоловікові, на ім’я Макс.

Роман, який подарує віру у те, що справжнє кохання існує… і саме той.

О-о-о… і ще одне – скоро СПЕКОТНА НОВИНКА
 «ІСАЯ. РЕВАНШ»

ЗАПРОШУЮ ПІДПИСАТИСЬ НА АВТОРА, ЩОБ НЕ ПРОГАВИТИ НОВИНКИ, ЗНИЖКИ ТА ОНОВЛЕННЯ.

СТЕЖИТИ ЗА СТОРІНКОЮ АВТОРА.

Моя сторінка в ІНСТАГРАМ

Моя група в ФЕЙСБУК

Моя сторінка ФЕЙСБУК
 

Оригінал статті на Букнет: Саме той. Саме для неї. Знижка 25%

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

В австрійському Бельведері триває виставка In the Eye of the Storm про український модернізм

В австрійській галереї Бельведер триває виставка In the Eye of the Storm про український модернізм, про котру ідеться в однойменній книжці Костянтина Акінші, Катерини Денисової й Олени

«Лісову пісню» Лесі Українки видали в Туреччині

У турецькому видавництві Magenta Art Books видали п’єсу-феєрію Лесі Українки «Лісова пісня». Про це Читомо повідомила редакторка видання, директорка видавництва Alemak Ольга Чичинська.

Російський ракетний удар пошкодив академію Бойчука

Унаслідок російського ракетного удару по Києву вранці 25 березня пошкоджена частина будівлі Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчук

На фронті загинув оператор Громадського Микола Оранський

22 березня 2024 року під час бойових дій на фронті загинув оператор БпЛА у 118 окремій механізованій бригаді, колишній інженер ТЖК на Громадському Микола Оранський. Про це повідомили на

Музей Голодомору закликає позбавити Волтера Дюранті Пулітцерівської премії

Національний музей Голодомору-геноциду закликає підписати петицію про позбавлення англо-американського журналіста Волтера Дюранті Пулітцерівської премії. Про це музей Голодомору повідом

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"