Річниця на Букнет. Екскурс по книгам.

Річниця на Букнет. Екскурс по книгам.

Річниця на Букнет. Екскурс по книгам.

    От і пройшов рік від моєї реєстрації на Букнет. Щаслива, що тоді обрала саме цю платформу, бо познайомилася з багатьма прекрасними авторами, книги яких і сама читаю. Так приємно знати, що письменники тут не конкуренти, а друзі, колеги та просто приємні люди, з якими можна поспілкуватися. І, звісно, моя любов – кожен окремий  читач♡, яких поступово стає все більше. Ваші коментарі, вподобайки та навіть просто перегляди мене тішать і окриляють на нові ідеї для книг. Хто ще не підписався – щиро запрошую до моєї читацької родини =) Попереду нові романтичні, пригодницькі та навіть фентезійні історії, які, сподіваюся, вас поглинуть.

  Зізнаюся чесно, планувала за цей рік написати більше. Навіть маю вже цілий список ідей для нових історій. Та довелося трохи натиснути на гальма, після народження донечки. Будь-яка інша мати зрозуміє мої пріоритети. Тільки не подумайте, що я постійно писатиму зі швидкістю равлика. Зовсім ні. Вже закінчую свій роман «Місія чи кохання?» і одразу почну новий. Ніяк інакше, бо мені подобається писати. Кращого хобі не придумати. Це і відпочинок для душі, і розрядка для фантазії.

   Дякую кожному читачу, який загубився в моїх сторінках і кожному автору, з яким познайомилася за цей час. Окремо відзначу чудових авторів Камілу Дані, Холод Владу, Вітерець Софію, Натіко Маер, Наталію Ковган, Івана Немеш, а також Ліку Радош, з якою зараз пишемо книгу в співавторстві. Asteriya_wind та Annatey_covers (в Inst.) дякую за чудові обкладинки – вони вражають!

 

Екскурс по написаним книгам:

 

«Інакодумці. Хід проти системи»

Майбутнє. Лідери округів контролюють кожного жителя, змушуючи слідувати суворим правилам системи. Однак Доріан приймає закони соціуму, утискаючи свої бажання, поки не дізнається про існування таємного товариства. Як він діятиме тепер, коли розкриється таємниця його родини та він закохається в доньку ватажка-інакодумця? Чи вистачить у парубка сміливості виступити проти нав’язливої системи?

***

«Місія чи кохання?»

Чи зможе Евеліна знайти вихід із френдзони?
Що дізнається про коханого пристрасна Джес?
І чи Арсен збереже свою найбільшу таємницю?

На всі питання знайдете відповіді у книзі, де події розгортаються від імені трьох персонажів.
Почуття, інтриги, розслідування – все те, що не залишить вас байдужими, проживаючи життя кожного з них.

***

«Смертельно закохана»

Навіть взаємне кохання може мати безліч перепон. У цьому переконалася Марія, яка покохала не людського парубка. Чи залишаться закохані разом? І на що готова піти героїня заради кохання, коли постане питання між життям та смертю? Усе це залежить від сили її почуттів.

***

«Магія зі смаком яблук»

Чи кожен вірить у передріздвяну магію? Певне, що ні. А от Вітусі доведеться повірити, бо в інший спосіб усі проблеми вирішити не вдасться.
На дівчину чекають хвилювання, почуття, випробування… Та ще й сусід з безглуздою зеленою шапкою!

***

«Опір проти Чужих»

Чи може туристична подорож на острів перетворитися у справжнє випробовування? Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що доведеться пережити українцям, які просто хотіли відвідати оранжерею. Інопланетні загарбники, металеві люди, почуття, небезпека – усе це чекатиме героїв у незабутній відпустці. Та чи вистачить у них сили чинити опір небезпеці та врятувати весь світ?

***

«Досі серед нас»

Кожен може випадково потрапити під владу міфічної істоти. Так і сталося у родині Данусі, коли нечисть почала вводити в оману усіх членів її родини. Сама ж дівчинка ще надто юна та боязка, щоб боротися із такою істотою. Якби хоч знала, що воно є таке…

***

«Заручники віртуальності»

Де знаходиться межа, яка розділяє віртуальний та реальний світи? Можливо, межі більше не існує?
Над цими питаннями доведеться зосередитися головній героїні Златі, яка змушена буде зробити вибір, що матиме вплив на майбутнє всього людства. Добре, що у неї є коханий хлопець Владислав, який допомагатиме розрізнити ілюзію від правди.

Обіймаю й бажаю миру!

Ваша ❤Кейтрін Шкроб❤

 

Оригінал статті на Букнет: Річниця на Букнет. Екскурс по книгам.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

У Мілані відкрили читальну залу імені Вікторії Амеліної

26 березня в бібліотеці Gallaratese в Мілані відкрили читальну залу імені Вікторії Амеліної. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Український ПЕН.
Ініціатива з присвоєння зали іме

Вистава «Тигролови» отримала відзнаку «Київська пектораль»

Київський національний академічний театр оперети з виставою «Тигролови» здобув перемогу театральної премії «Київська пектораль-2023» у номінації «За кращу музичну виставу». Про це повід

Росія завдала удару по одному з університетів Херсона

Близько четвертої ранку російські війська обстріляли один із вищих навчальних закладів Херсона. Про це голова Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін повідомив у своєму те

«Маленька качечка» – як працює дитяче видавництво у Франції, засноване українкою

Українська видавчиня Наталія Моспан заснувала дитяче книжкове видавництво у Франції Le Petit Canard («Маленька качечка»). Про це Читомо повідомила засновниця видавництва. 
У європейсько

Найвідоміший лесбійський комікс: Блакитний – теплий колір

Жуль Маро, Блакитний – теплий колір, Видавництво, 2024 – 180 с.
 
«Блакитний – теплий колір» – французький лесбійський комікс, що, на відміну від багатьох інших квір-коміксів став дуже

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"