Оголошення. Потайсвіт

Оголошення. Потайсвіт

Оголошення. Потайсвіт

Шановні учасники!

1. Усі роботи, які на момент конкурсу не будуть завершені, дискваліфікують.

2. Якщо член журі визначить і отримає підтримку інших членів журі, що робота не відповідає вимогам конкурсу, її дискваліфікують навіть після завершення конкурсу.

3. Правила однакові для всіх учасників. Ретельно перевіряйте, чи ви їх дотрималися, це стосується й межі по кількості знаків.

4. Члени журі відповідають на всі запитання, пов’язані з конкурсом. У вас ще є час з’ясувати нюанси, які вас турбують, чи щось уточнити. У цьому перевага конкурсу на Букнет – комунікація з журі. Але не на запитання, які не стосуються конкурсу й містять у собі претензії до членів журі. Це літературний конкурс, а не пропозиція самоствердитися. 

5. Ті оповідання, які вже прийняті на конкурс і давно завершені… Шановні автори, ви в курсі, що деякі з них неможливо читати? Не те що сюжет відсутній, а цілі блоки знань, що таке художній текст узагалі! Це літературний конкурс, приз якого полягає в друці оповідання у збірці. Ви дійсно думаєте, що подали роботу, яка цього варта, й зробили все для неї? Я не називатиму імен, але коли бачу слащаві коментарі під такими роботами, хочеться добряче висловитися. Дилетанство не має отримувати похвал. Це не робота, не старання, не праця. Те, що ви пишите на онлайн порталі, не гарантує вам автоматично рівня майстерності, будь-якого. Це абищо, і автор – людина, яка просто вирішила, що може подати абищо і воно згодиться. Такі роботи навіть не приймаються на конкурси й не оцінюються – затямте це. Працюйте над текстами, бо одного дня до вас прийде хтось у коментарі з нищівною критикою (якої явно не вистачає) й виявиться, що ваші рожеві мрії знищені.

Роботи з безліччю помилок, з кульгавим худтекстом, з відсутністю композиції не можуть бути прийняті навіть для розгляду для друку в збірці. Хоча б з тієї причини, що редактор над ними помре.

Усім тим авторам, які дійсно доклали зусиль, безмежне дякую. Ваші старання видно, вони оцінені відповідно. Кожний член журі виставляє бали й має добірку тих робіт, які принесли йому насолоду. З кожним оповіданням ви розвиваєтеся – і це найкраща нагорода для автора. Нехай переможе найсильніше оповідання! 

Оригінал статті на Букнет: Оголошення. Потайсвіт

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

Премія Ґонґадзе-2024 оголосила короткий список

Капітула Премії імені Георгія Ґонґадзе визначила короткий список номінантів на здобуття відзнаки за 2024 рік. Про це повідомили на сайті премії.
Фіналістками премії стали:
 

Анна Бабін

У метро Києва встановили назву станції «Площа українських героїв»

У Києві встановили літери на перейменованій станцій метро «Площа Українських Героїв». Про це на своїй фейсбук-сторінці розповів шрифтовий дизайнер Богдан Гдаль. 
Відлиті у повнорозмірні

Чародійницькі ліки для читачів

10 квітня ошатна бібліотека селища Слобожанське Дніпропетровської області приймала довгоочікуваних гостей – митців Еліну Заржицьку та Олену Швець-Васіну.

На зустрічі були присутні вчителі Слобожанськ

Карандєєв у Херсоні оглянув театр, музей і бібліотеки

Т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв під час робочої поїздки в Херсон оглянув обласний театр, музей і бібліотеки.

Про це повідомляє пресслужба МКІП, передає Укрінф

Поет і військовий Дмитро Лазуткін став речником Міноборони

Військовослужбовець, поет, лавреат Шевченківської премії 2024 року Дмитро Лазуткін став речником Міністерства оборони України. Про це повідомили в етері телемаратону, відрекомендувавши

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"