Запрошую до романтичної новинки “Незабудка”

Запрошую до романтичної новинки “Незабудка”

Запрошую до романтичної новинки “Незабудка”

Привіт, друзі!

“НЕЗАБУДКА”

то зараз якраз час щоб почати її читати)))

У тексті є: несподіване знайомство, сила кохання, романтика і ніжність

Жанр:

 Короткий любовний роман
Жіночий роман

Анотація:

Після невдалих стосунків я зачинила своє серце. Самотність стала для мене порятунком, єдиним варіантом аби забути біль зради. Так я вважала довгий час, аж поки випадок долі не звів мене з чарівним незнайомцем. І схоже, моє тверде переконання, що самотність — це чудово, потихеньку починає танути…

Невеличкий уривочок з сьогоднішньої глави:

— Спляча красунечко, — чую біля вуха. Відчуваю тепле дихання біля скронь. Який приємний голос! Хочеться слухати його ще і ще. — Сніжано-о-о, — теплі пальці ковзають по щоці. — Прокидайся.

— Ще трішечки, — як неохота розплющувати очі. — Любий, я ще трішки посплю, добре? — обіймаю чоловічу шию і притуляюся губами до гладкої щоки. Цілую ніжно, з вдячністю.

Проводжу долонями по м’якому, пухнастому волоссі. Щось не те. Насуплююся. Докладаю зусиль, щоб підняти повіки.

Бачу перед очима копну пшеничного волосся. Свідомість плутається і пробирається зі сну. Хвилиночку… Це не Назар. Ой, матінко! Це ТОЧНО не Назар! Мій сон змішався з реальністю, а я цього навіть не зрозуміла! Ну, чому саме зараз мені наснилася та маленька щаслива мить з Назаром? Коли я в гостях в іншого чоловіка? Чому?! Що за підступні ігри розуму? Від безпорадності хочеться плакати.

Заходьте на вогник)

Обіцяю, буде цікаво!

Ваша Уляся)

Оригінал статті на Букнет: Запрошую до романтичної новинки “Незабудка”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

У США закрилася одна з останніх незалежних компаній-книгорозповсюдників

У США закрилася Small Press Distribution (SPD) — одна з останніх незалежних компаній-книгорозповсюджувачів. Про це повідомили на сайті компанії.
Виконавчий директор SPD Кент Вотсон 28 б

Юлія Бережко-Камінська презентувала в Ірпені свою книжку «Гравітація слова» (відео)

Юлія Бережко-Камінська, письменниця, членкиня Національної спілки письменників України:

«Він казав, не плачте за мною. Я нікуди не зникну, смерті немає. Я буду в іншому просторі. Я думаю, що він сьог

У Мілані відкрили читальну залу імені Вікторії Амеліної

26 березня в бібліотеці Gallaratese в Мілані відкрили читальну залу імені Вікторії Амеліної. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Український ПЕН.
Ініціатива з присвоєння зали іме

Вистава «Тигролови» отримала відзнаку «Київська пектораль»

Київський національний академічний театр оперети з виставою «Тигролови» здобув перемогу театральної премії «Київська пектораль-2023» у номінації «За кращу музичну виставу». Про це повід

Росія завдала удару по одному з університетів Херсона

Близько четвертої ранку російські війська обстріляли один із вищих навчальних закладів Херсона. Про це голова Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін повідомив у своєму те

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"